FOTO/ Boluje od karcinoma

Kate Middleton prvi put u javnosti nakon šest mjeseci, pogledajte kako izgleda

Showbizz15.06.24, 16:55h

Kate Middleton prvi put u javnosti nakon šest mjeseci, pogledajte kako izgleda
nogima je odmah za oko zapela divna kreacija koju je Kate odabrala za svoj povratak javnim dužnostima

 

 

Sa širokim osmijehom na licu i u elegantnoj kreaciji dostojnoj najvažnije britanske ceremonije Trooping the Colour Kate Middleton pojavila se prvi put u javnosti nakon što je u veljači ove godine javnost obavijestila da boluje od karcinoma i da se podvrgnula liječenju kemoterapijama. Princeza od Walesa, koju su svi s nestrpljenjem iščekivali gotovo šest mjeseci koliko je prošlo od njezinom posljednjeg javnog pojavljivanja, snimljena je prvo u automobilu sa svojom obitelji, a nedugo nakon toga u društvu princa Williama i njihove djece - princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa provozala se i kočijom, prenosi Gloria.

 

Mnogima je odmah za oko zapela divna kreacija koju je Kate odabrala za svoj povratak javnim dužnostima. Riječ je o bijeloj haljini britanske dizajnerice Jenny Packham čije kreacije princeza obožava. Decentna, jednostavna, a opet vrlo luksuzna haljina midi dužine uklapala se u njezin uobičajen modni izričaj. Kreacija je pratila liniju tijela, a oko struka je bila ukrašena s dvije crne trake te je sličan detalj imala i oko vrata.

 

Cijelu kombinaciju dodatno je podigla i crno-bijela mašna oko vrata. Svoje crno-bijelo izdanje upotpunila je i malom crnom Mulberry torbicom sa zlatnim detaljem i bijelim salonkama dok je na glavi nosila golemi bijeli šešir dok je njezina kosa bila podignuta u svečanu punđu. Nije izostao ni svečani make-up, a na licu su joj se isticale i predivne biserne naušnice koje su cijelu kombinaciju začinile retro glamurom.

 

Svoju modnu kreaciju princeza je uskladila s preslatkom kombinacijom svoje 9-godišnje kćeri Charlotte. Ona se na slavlju organiziranom povodom službenog obilježavanja rođendana kralja Charlesa pojavila u tamnoplavoj haljini A kroja koja je imala bijele trake na ovratniku i oko struka, a presladak detalj bila je i bijela mašna u njezinoj kosi koja se odlično uklopila s bijelim balerinkama na nogama male princeze. Charlotte i njezina majka bile su odlično modno usklađene, dok su njezina braća za ovu prigodu odjenula svečana tamnoplava odijela.

 

Ostatak teksta i fotografije možete pogledati ovdje.

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook