UZNEMIRUJUĆE

Šok u centru Zagreba: Muškarac se polio benzinom i zapalio ispred zgrade Vlade RH: 'Odjednom je planuo'

Hronika11.06.24, 10:52h

Šok u centru Zagreba: Muškarac se polio benzinom i zapalio ispred zgrade Vlade RH: 'Odjednom je planuo'
Svjedok očevidac je za Jutarnji kazao da je uočio muškarca kako se u neposrednoj blizini zgrade Vlade i u vidno rastrojenom stanju polijeva nekom tekućinom

 

 

Oko 9.30 ispred zgrade Vlade RH na Markovom trgu nepoznati muškarac se polio benzinom i zapalio.


Kako saznaje Jutarnji, ozlijeđeni muškarac nalazi se u Klinici za traumatologiju u Draškovićevoj. U teškom je stanju i životno je ugrožen te se provode mjere intenzivnog liječenja. Liječnici će službenu izjavu o stanju unesrećenog dati u podne.


Svjedok očevidac je za Jutarnji kazao da je uočio muškarca kako se u neposrednoj blizini zgrade Vlade i u vidno rastrojenom stanju polijeva nekom tekućinom. 


O tom potezu je vrlo brzo bilo obaviješteno osiguranje, a kad su pogled ponovno usmjerili prema čovjeku kako bi krenuli prema njemu i legitimirali ga, isti je već bio zahvaćen vatrom.


Iz PU zagrebačke su potvrdili da su dobili dojavu o događaju u 9.37 sati.


- Prema prvim informacijama osoba se zapalila i Hitna je poslana na mjesto događaja. Trenutno se utvrđuju sve okolnosti događaja - kažu kratko iz policije.


Jutarnji saznaje kako je 50 metara oko Markovog trga policija trakom zatvorila prilaz, ne puštaju nikoga, ostavljen je samo mali prolaz za zaposlenike i stanare.

 

Fotografije možete pogledati ovdje.

Upozorenje: U pitanju je izuzetno uznemirujući sadržaj! 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook