U SUSRET UEFA EURO 2024

SPORT ZA SVE: Direktan prenos svih utakmica od 14. juna do 14. jula na kanalu MY TV

Sport10.06.24, 19:18h

SPORT ZA SVE: Direktan prenos svih utakmica od 14. juna do 14. jula na kanalu MY TV
Zahvaljujući saradnji BH Telecoma i BHRT-a TV prenose svih utakmica UEFA EURO 2024 će moći pratiti svi građani Bosne i Hercegovine

 

 


Direktan prenos svih utakmica Evropskog prvenstva u nogometu UEFA EURO 2024 godine bit će realiziran u programima MY TV na platformi Moja TV i BHT1, s tim da će šest utakmica ekskluzivno prenositi MY TV!


Sve utakmice sportskog događaja godine građani BiH, ljubitelji nogometa, će moći pratiti i putem Moja webTV aplikacije, na bilo kojem uređaju i bilo kojem mjestu u BiH.


Zahvaljujući saradnji BH Telecoma i BHRT-a TV prenose svih utakmica UEFA EURO 2024 će moći pratiti svi građani Bosne i Hercegovine. 


Na osnovu te saradnje su ugovorena/kupljena UEFA medijska prava za utakmice nogometne reprezentacije BiH na period 2022.-2028. godine, kao i sve utakmice EURO 2024, te EURO 2028, čime je stanovnicima BiH omogućeno praćenje najznačajnijih međunarodnih nogometnih takmičenja u navedenom periodu.


Ove godine EURO se vraća u zemlju nogometa – Njemačku, kojoj će ovo biti četvrti veliki turnir kao domaćinu u ovom sportu, a drugi put kao organizatoru prvenstva Starog kontinenta. Na deset vrhunskih stadiona – 24 najbolje reprezentacije koje su izborile plasman na završni turnir plijenit će pažnju zaljubljenika najvažnije sporedne stvari na svijetu. 


Šampionat će otvoriti reprezentacije Njemačke i Škotske u Minhenu, dok će finale biti održano na Olimpijskom stadionu u Berlin.


Projekat EURO 2024 će biti realiziran na sličan način kao i FIFA Svjetsko prvenstvo u Kataru. Osim prenosa utakmica, u specijalnim emisijama, koje će počinjati u popodnevnim satima, a završavati oko ponoći, uz posebne rubrike, najave, analize i preglede, ljubiteljima nogometa pokušat će se približiti svi elementi i najinteresantniji momenti ovog takmičenja.


Iz BH Telecoma poručuju da će svojim korisnicima i dalje omogućavati praćenje najatraktivnijih međunarodnih i domaćih sportskih takmičenja i ekskluzivan sportski TV sadržaj u sklopu Moja TV usluge.


Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook