VIDEO/ 'ZAVRŠILO JE U SUZAMA'

TikTokerica nije htjela seks prije braka, pa ludo požalila: 'Na medenom mjesecu sam mislila da mi se vagina slomila!'

DEPO PLUS09.06.24, 16:39h

TikTokerica nije htjela seks prije braka, pa ludo požalila: 'Na medenom mjesecu sam mislila da mi se vagina slomila!'
Prva bračna noć bila mi je užasna, a na medenom mjesecu sam nazvala svoju sestru u suzama jer sam mislila da mi je vagina slomljena, otkrila je TikTokerica, koja je odgojena u 'čistoći'

 

 


Laci iz SAD-a je rekla da je odgojena u 'kulturi čistoće' i da joj je to godinama uništavalo seksualni život. Na svom TikTok kanalu, žena je odgovarala na objavu drugog muškarca u kojoj je pisalo: 'Samo želim reći da je čekanje braka za prvi seks stvarno loša ideja'.


Objavljujući pod nadimkom @laci_bean, Laci je dodala: 'Ne bih se mogla više složiti s njim. Bit ću ranjiva i sve vam ispričati'.


- Odrasla sam u 90-ima tijekom kojih je kultura čistoće bila jako popularna. Bilo je čak i trenutaka kad sam razmišljala da se neću ni poljubiti prije vjenčanja. Pa, moj suprug i ja smo 'tehnički' čekali do prve bračne noći - dodala je.


Laci je objasnila da je imala seksualnih iskustva sa svojim dečkom, ali par se nije seksao prije bračne noći.


- Nismo bili sto posto čisti, ali znate na što mislim. Kad vam kažem da je moja bračna noć bila j***** sranje, to je podcjenjivanje - rekla je Laci.


- Na medenom mjesecu nazvala sam svoju sestru, koja je medicinska sestra, doslovno urlajući na telefon, govoreći da mislim da mi je vagina slomljena - dodala je, a video možete pogledati ovdje.


Još jedna stvar u kojoj je žena odrasla vjerujući da svoje seksualne potrebe i želje treba ostaviti po strani i samo se usredotočiti na to da zadovolji svog muškarca...


- I budući da me 'kultura čistoće' naučila da je moj posao zadovoljiti svog muža i da je sve što je bitno u vezi njega ili će gledati pornografiju i varati me, doslovno mi je trebalo nekoliko godina da se osvijestim i zapitam 'a gdje sam ja u ovom braku'? - rekla je Laci.


- Imam 32 godine i još uvijek se borim sa stvarima vezanima uz seks koje su duboko usađene u mene u ranim godinama. J***** mrzim kulturu čistoće - dodala je, prenosi 24sata.hr.


(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook