Ostao sam u praznoj kući

Otac osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić pušten na slobodu

Hronika29.05.24, 17:46h

Otac osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić pušten na slobodu
Radoslav Dragijević (73), osumnjičen je da je pomagao sinu, Dejanu Dragijeviću (50) iz Zlota da sa deponije na Starobanjskom putu skloni i sakrije na drugu lokaciju tijelo dvogodišnje Danke Ilić, za čije je ubistvo zajedno sa Srđanom Jankovićem (50) iz Luke osumnjičen njegov stariji sin

 

 

Nakon što su mu istekla dva mjeseca pritvora, odlukom sudije za prethodni postupak Višeg suda u Zaječaru, Radoslav Dragijević, otac osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić, pušten je da se brani sa slobode.

 

Radoslav Dragijević (73), osumnjičen je da je pomagao sinu, Dejanu Dragijeviću (50) iz Zlota da sa deponije na Starobanjskom putu skloni i sakrije na drugu lokaciju tijelo dvogodišnje Danke Ilić, za čije je ubistvo zajedno sa Srđanom Jankovićem (50) iz Luke osumnjičen njegov stariji sin.

 

"Njemu je istekao dvomjesečni pritvor u kojem se nalazio zbog kaznenog djela pomoć učiniocu poslije izvršenog kaznenog djela, a sud je donio odluku da se od sada Radoslav brani sa slobode“, kazao je branilac Radoslava Dragijevića, odvjetnik Milinko Jovanović.
 

Radoslav se iz pritvora iz Zaječara vratio u praznu kuću u Zlotu u kojoj je zajedno s mlađim sinom uhapšen prije dva mjeseca. Dalibor (40) je u međuvremenu preminuo tokom policijskog zadržavanja u Policijskoj upravi u Boru, 7. aprila, a supruga Svetlana je umrla 15. maja u dvorištu jednog od domaćinstva u Zlotu, kada joj je iznenada pozlilo.
 

- Šta da vam kažem, došao sam u praznu kuću. Sam sam, ostao sam bez svojih najbližih, loše mi je - rekao Radoslav nakon puštanja iz pritvora.
 

 "Radoslav Dragijević se branio šutnjom, i sada je ponovio da nema šta da kaže povodom ovog slučaja", izjavio je odvjetnik Jovanović, a prenose novosti.rs

 

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook