naselje Briješće

Detalji užasa u Sarajevu: Jedan dječak u operacionoj sali, povrede zadobio još jedan učenik

Hronika28.05.24, 17:02h

Detalji užasa u Sarajevu: Jedan dječak u operacionoj sali, povrede zadobio još jedan učenik
MUP Kantona Sarajevo još vrši uviđaj. Direktor OŠ “Behaudin Selmanović” kazao je kako će izjave dati medijima tek nakon što bude završena operacija

 

 

U Osnovnoj školi "Behaudin Selmanović" u sarajevskom naselju Briješće danas je povrijeđen učenik, a povrede u predjelu ramena mu je nanio njegov vršnjak. Kako reporterka N1 javlja s mjesta incidenta, prema nezvaničnim informacijama napadnuti dječak je, nakon što je dovezen u KCUS, prebačen u operacionu salu, piše N1.

 

Prema nezvaničnim informacijama, još jedan dječak je zadobio povrede u incidentu, dok je pokušavao da zaustavi dječaka koji je izvršio napad oštrim predmetom. On je zadobio lakše povrede u predjelu ruke.

 

MUP Kantona Sarajevo još vrši uviđaj. Direktor OŠ “Behaudin Selmanović” kazao je kako će izjave dati medijima tek nakon što bude završena operacija.

 

Onoš to se trenutno zna jeste da je riječ o učenicima 9. razreda. Dječaku inicijala Z.B. oštrim predmetom povrede je nanio vršnjak inicijala A.S. dok je lakše povrede zadobio dječak inicijala E.H.

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook