VIDEO/ Podlegao povredama

Uznemirujući dio snimka napada na Mijatovića: Vide se huligani...

Hronika27.05.24, 14:30h

Uznemirujući dio snimka napada na Mijatovića: Vide se huligani...
Inače, grupa huligana koja je napala Đorđa Mijatovića, koji je neposredno poslije tog incidenta preminuo u Urgentnom centru, mjesecima pravi probleme stanarima zgrada u naselju Medaković

 

 

N1 je došao u posjed snimka incidenta u naselju Medaković u Beogradu, a prikazujemo dio kada huligani bježe nakon napada na Đorđa Mijatovića, koji je kasnije u toku večeri preminuo u Urgentnom centru. Upozoravamo da je snimak uznemirujućeg sadržaja.
 

Podsjetimo, napad se desio u nedjelju nešto iza 18h.


Inače, grupa huligana koja je napala Đorđa Mijatovića, koji je neposredno poslije tog incidenta preminuo u Urgentnom centru, mjesecima pravi probleme stanarima zgrada u naselju Medaković, a samo dan prije incidenta (u subotu) je lomila klupe i prijetila jednom građaninu koji ih je zamolio da to ne rade. Građanin je slučaj odmah prijavio policiji, koja je izašla na lice mjesta, sa njima porazgovarala. Nije ih, kako kažu stanari, legitimisala jer su maloljetni.
 

Stanari su zabrinuti za svoju bezbjednost i prije svega bezbjednost svoje djece koja izlaze u parkić, zbog grupe tinejdžera koja je uvijek tu kada je lijepo vrijeme, pravi buku, narušava javni red i mir, a djeca ih se plaše. Kako su nam rekli, radi se o mladićima, ali i djevojkama od 15 do 17 godina, njih desetak.

 

snimak-napad-na-mijatovica

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook