Zategnuti odnosi

Još se jedno dijete odreklo Brada Pitta, više ne koristi njegovo prezime

Showbizz27.05.24, 13:36h

Još se jedno dijete odreklo Brada Pitta, više ne koristi njegovo prezime
Odbacivanje prezimena dolazi nakon godina zategnutih odnosa između Pitta i njegove djece usred njegovog razvoda od Jolie

 

 

Nakon što su Shiloh Jolie-Pitt i Zahara Jolie-Pitt odbacile prezime oca Brada Pitta, otkrilo se da je to sad učinila i njihova sestra Vivienne.
 

Vivienne Jolie-Pitt također je prestala koristiti prezime Pitt te zadržala samo prezime svoje majke Angeline Jolie, pišu američki mediji. 


Vivienne je kao asistentica producenta radila na mjuziklu The Outsiders, a na popisu ljudi koji su radili na projektu uočeno je da je 15-godišnjakinja zadržala samo majčino prezime. Zasad nije jasno je li to učinila i zakonski. Odbacivanje prezimena dolazi nakon godina zategnutih odnosa između Pitta i njegove djece usred njegovog razvoda od Jolie.


Pitt već godinama nema nikakav kontakt sa sinovima Maddoxom i Paxom. Navodno je Jolie podnijela zahtjev za razvod upravo zbog glumčevog sukoba s Maddoxom u privatnom avionu, koji je tada htio odbraniti majku. Bivši supružnici još se nisu uspjeli dogovoriti oko skrbništva nad šestero djece. Unatoč činjenici da troje najstarijih, Maddox, Pax i Zahara, više nisu maloljetni, svađaju se tko će odgajati Vivienne i Knoxa (15).
 

No, čini se da djeca jasno daju do znanja na čijoj su strani.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook