'ne želim da nosi bikini ili da se poljubi'

Lijepa Bosanka odmah pristala da se uda za 18 godina starijeg Turčina: Rodila mu troje dece, a šta joj radi svekrva...

ŽENA iN25.05.24, 12:59h

Lijepa Bosanka odmah pristala da se uda za 18 godina starijeg Turčina: Rodila mu troje dece, a šta joj radi svekrva...
Dobro zarađujem, ne treba nam ništa ekonomski, ali Jelena se bori da da bude uspješna i u svom poslovnom životu. Ali ne prihvatamo ponude koje smatramo neprikladnim, jer ne želim da nosi bikini ili da se poljubi - rekao je svojevremeno njen suprug

 

 

Jelena Jugović Tuncel ponijela je svojevremeno titulu najljepše Bosanke, a njen pogled i izgleda ostavljaju bez daha gdje god da se pojavi. Dok je dominirala u modnom svijetu, gradila je uspješno i karijeru voditeljice, a onda je preko noći odlučila da promijeni život iz korijena. Preselila se u Tursku sa željom da uplovi u glumački svijet.


Naime, Jelena je prije više od decenije proglašena najboljim modelom prve sezone modnog showa na televiziji OBN i od tog momenta uspješne kampanje su se samo nizale.


Nije ni slutila da će joj odlazak u zemlju sa čarobnim Bosforom totalno promijeniti tok sudbine. I dok je ona bila posvećena isključivo poslu, glumi i učenju turskog jezika, nenadano je upoznala ljubav svog života, piše Stil.rs.


- U svom poslu imam multidisciplinarni sistem rada. Željela sam svaku priliku u Turskoj da iskoristim - kaže.


Muža je upoznala preko drugarice kod koje je stanovala u Istanbulu. Tada nije ni pomislila da je pred njom budući suprug i otac njene djece - turski biznismen Metin Tuncel, stariji od nje 18 godina.

 

jelena-jugovic-tuncel-metin-tuncel

 

- Oduševio me je, jer nije tipičan muškarac na kakve smo navikli. Mnogo je obrazovan, načitan, proputovao je svijet. Bio mi je veoma interesantan - rekla je Jelena.


Sa druge strane, i Metin je priznao da je mislio da se nikada više neće oženiti, jer je već bio u braku iz kog ima predivnu kćerku sa kojom se Jelena odlično slaže.


- Iskreno, nikada nisam mislio da ću se opet oženiti, mislio sam da ću živjeti ovako do kraja života. Upoznali smo se preko zajedničke prijateljice, poslije 1,5 mjesec sam je zaprosio i vjenčali smo se. Hvala Bogu, sve ide nevjerovatno dobro, veoma smo sretni. Pošto smo sigurni jedno u drugo, nemamo nikakvih problema kao što je ljubomora. Nikada se ne osjećam neprijatno kada je moja supruga stalno u centru pažnje zbog svog posla - otkrio je.


Jelenini roditelji nisu u početku odobravali tu vezu, no kad su upoznali njenog odabranika, promijenili su mišljenje.


Poslije šestomesečnog zabavljanja, vjenčali su se 2015. u Maltepeu, a svečanoj ceremoniji su prisustvovali samo bliski prijatelji - sve je izgledalo kao iz bajke. A lijepa dama je za kratko vrijeme naučila sve o turskoj kulturi.


Gdje god se pojave, plijene pozitivnom energijom i djeluju zaljubljeno kao prvog dana.


- Moja žena je veoma ambiciozna, vrijedna i uspješna, ali je i odlična domaćica kod kuće. Dobro zarađujem, ne treba nam ništa ekonomski, ali Jelena se bori da da bude uspješna i u svom poslovnom životu. Ali ne prihvatamo ponude koje smatramo neprikladnim, jer ne želim da nosi bikini ili da se poljubi - rekao je svojevremeno.

 


U međuvremenu, par je dobio blizance - Kalinu Deniz i Aleksandra Merta, a onda je na svijet stigla i još jedna kćerka. Jelena uspijeva da uskladi poslovni i privatni život, a postala je i veoma popularna na Instagramu, gdje je prati više od 70 hiljada ljudi i za to je najzaslužnija, čini se, njena svekrva!


Njihov odnos razbija aspolutno sve predrasude. Kada se sastanu, uvijek se dobro zabavljaju, a osmijeh je zagarantovan. Prelijepa misica često objavljuje video snimke u kojima upravo glavnu ulogu ima njena svekrva, a ispod svakog je lavina interesantnih komentara.


Mnogi su ih proglasili najboljom svekrvom i snahom u Turskoj i pravi su primjer kako u porodici može da vlada harmonija, samo ako ima iskrenosti.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook