Tragedija u Zagrebu

Užas: 'Pretrčavao je cestu na crvenom, imao je 21 godinu... Na njega je autom naletio 20-godišnjak...'

Hronika25.05.24, 11:48h

Užas: 'Pretrčavao je cestu na crvenom, imao je 21 godinu... Na njega je autom naletio 20-godišnjak...'
Poginuo je 21-godišnji pješak koji je pretrčavao cestu dok je na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo. Automobilom koji ga je udario upravljao je 20-godišnjak, a njemu je tada bilo upaljeno zeleno svjetlo na semaforu

 

 


Policija se oglasila o detaljima strašne prometne nesreće koja se dogodila sinoć pola sata prije ponoći na križanju Jadranski most, Savska i Selska cesta u Zagrebu, kada je automobil naletio na pješaka koji je poginuo, prenose hrvatski mediji.


Poginuo je 21-godišnji pješak koji je pretrčavao cestu dok je na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo. Automobilom koji ga je udario upravljao je 20-godišnjak, a njemu je tada bilo upaljeno zeleno svjetlo na semaforu. 


- Jučer, 24. svibnja oko 23.30 sati, 21-godišnji pješak prelazio je kolnik Selske ceste na obilježenom pješačkom prijelazu dok je na semaforu za pješake bilo upaljeno crveno svjetlo a kretao se u smjeru sjevera. Tom prilikom na njega je naletio osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 20-godišnjak, a kretao se Selskom cestom u smjeru zapada dok je za njegov smjer kretanja bilo upaljeno zeleno svjetlo na semaforu. U prometnoj nesreći smrtno je stradao 21-godišnji pješak, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku - priopćeno je iz policije.


Policija poziva eventualne svjedoke s korisnim informacijama da im se jave na broj 192 ili 01/6530-870.


Fotografije sa mjesta nesreće možete pogledati ovdje

 

(DEPO PORTAL/ad/Foto:Arhiv)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook