šta kažu zvijezde?

Četiri horoskopska znaka koja će ovaj mjesec imati najviše sreće

Zabava18.05.24, 21:01h

Četiri horoskopska znaka koja će ovaj mjesec imati najviše sreće
Provjerite je li vaš znak među sretnima

Maj se tradicionalno smatra razdobljem kada priroda cvjeta, a s njom se budi i nova nada. Prema astrološkim predviđanjima, neki horoskopski znakovi imat će puno razloga za veselje tijekom ovog mjeseca. U nastavku otkrijte koji će horoskopski znakovi u svibnju doživjeti obilje sreće i uspjeha, piše Index.

 

Bik


Za osobe rođene u znaku Bika, svibanj predstavlja razdoblje prosperiteta i osobnog rasta. Zbog utjecaja Venere, njihova energija i motivacija bit će na vrhuncu. Bilo da se radi o financijskim dobitcima ili napredovanju na poslu, Bikovi će imati mnogo razloga za zadovoljstvo. Ovo je idealno vrijeme za pokretanje novih projekata ili dovršavanje već započetih poslova.

 

Lav


Lavovi će ovaj mjesec blistati. Sunce, njihov vladajući planet, donijet će im obilje prilika za uspjeh i osobni razvoj. Lavovi mogu očekivati pozitivne promjene na profesionalnom planu, ali i u privatnom životu. Društveni događaji i nova poznanstva mogu otvoriti vrata nečemu velikom i značajnom.

 

Škorpion


Škorpioni će u svibnju imati najviše sreće kada su u pitanju financije i međuljudski odnosi. Ovo je vrijeme kada će se njihov trud isplatiti, posebno u investicijama i dugoročnim projektima. Također, emocionalna povezanost s bliskim osobama postat će intenzivnija što može dovesti do dubokih i trajnih veza.

 

Vodolija


Vodolije će ovaj mjesec osjetiti olakšanje u mnogim životnim aspektima. Poslovne ideje, koje su dugo bile na čekanju, sada mogu pronaći svoj put do realizacije. Ovo je također dobro vrijeme za rješavanje starih problema ili nesporazuma s prijateljima ili suradnicima.

 

 

(DEPO PORTAL/af)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook