dotakla se i milana popovića

Seve se otvorila: Prije porođaja sam ležala na onkologiji, a 'onaj čije ime se ne spominje' mi je krao slatkiše!

Showbizz30.04.24, 12:04h

Seve se otvorila: Prije porođaja sam ležala na onkologiji, a 'onaj čije ime se ne spominje' mi je krao slatkiše!
„Rodila sam sina carskim rezom jer su se bojali zbog mojih godina i tad sam morala nekih 2-3 dana da ležim mirno, iako je dijete bilo pored mene."

 


Severina se prisjetila kako su izgledali njeni dani u porodilištu prije nego što je na svijet donijela svog sina Aleksandra 2012. godine.


Pjevačica Severina je sad po prvi put za hrvatske medije priznala da je pred porođaj ležala na onkološkom odjeljenju, ali i da je njen bivši partner i otac djeteta Milan Popović od nje uzimao omiljene slatkiše koje je dobijala i davao ih medicinskim sestrama u porodilištu.


„Rodila sam sina carskim rezom jer su se bojali zbog mojih godina i tad sam morala nekih 2-3 dana da ležim mirno, iako je dijete bilo pored mene. Svi znaju da ja volim čokoladne napolitanke i onda su mi ih donosili u porodilište. Međutim, onaj čije se ime ne spominje (Severinin bivši partner Milan Popović, prim. aut.) mi je sve te napolitanke krao iz ormarića i davao ih sestrama“, prisjetila se Seve, pa nastavila:


„Mene su bili smestili na jedno odjeljenje koje je bilo za onkološke bolesnike, jer su ljudi sa ulice dolazili da me posjećuju i onda više nisu znali šta će sa mnom. Tako su sestre čim bi onaj čije se ime ne spominje otišao, zaključavale vrata, pa su me zvale i ja bih sjela sa stomakom i pojela jedno dvije kutije tog keksa i koka-kole, što nikada u životu nisam radila. Ali me je to tad baš vuklo“, rekla je Severina za hrvatsku „Gloriju“, a prenosi nova.rs.


(DEPO PORTAL/jk)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook