lijepa sarajka u beogradu

Pamtimo je kao mladu i neobičnu TV voditeljicu: Danas je Aida Alilović neprepoznatljiva, pogledajte kako izgleda

Showbizz18.04.24, 17:42h

Pamtimo je kao mladu i neobičnu TV voditeljicu: Danas je Aida Alilović neprepoznatljiva, pogledajte kako izgleda
Sarajka s beogradskom adresom svojevremeno se pojavila u svjetskoj reklamnoj kampanji za poznati kozmetički brend “Eucerin” zajedno s još nekoliko žena iz cijelog svijeta

 

Aidu Alilović danas Jokanović pamtimo kao voditeljicu popularne emisije “Leteći start” koja se svojevremeni emitirala na Pink BH. Crnokosa voditeljica je zbog svoje frizure i tena tada mnoge podsjećala na holivudsku glumicu Halle Berry kako su je mediji na kraju i prozvali. Aida se nakon nekoliko uspješnih sezona ove emisije zaljubila u srbijanskog glumca Branislava Trifunovića. inače brata Sergeja Trifunovića, zbog koga se preselila u Beograd i jedno vrijeme radila na filmskim projektima u Srbiji.


Aida se naposlijetku udala za Neđu Jokanovića s kojim ima dvoje djece. Sarajka s beogradskom adresom svojevremeno se pojavila u svjetskoj reklamnoj kampanji za poznati kozmetički brend “Eucerin” zajedno s još nekoliko žena iz cijelog svijeta čije snimanje je održano u Njemačkoj. Pored voditeljskih i modnih izleta harizmatična Sarajka vlasnica je i modnog brenda “Wholly wear”, prenosi Azra.

 


(DEPO PORTAL/jk)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook