Ministar i direktor

Iz MUP-a tvrde: Sinovi Rame Isaka pretukli mladića u Zenici, nanijeli mu teške tjelesne povrede?!

Hronika12.04.24, 17:59h

Iz MUP-a tvrde: Sinovi Rame Isaka pretukli mladića u Zenici, nanijeli mu teške tjelesne povrede?!
Kako nezvanično saznaje Faktor, u tučnjavi su učestovali federalni zastupnik Arnel Isak i njegov brat Aldin Isak

 

 

Sinovi federalnog ministra policije Rame Isaka, Arnel i Aldin, učestvovali su u tučnjavi koja se 9. aprila dogodila kod jedne pumpe u Zenici, potvrđeno je za Faktor.

 

Kako je saopćio portparol MUP-a ZDK Samir Valentić, u Zenici je na benzinskoj pumpi "DHD" devetog aprila u 03:00 sati, došlo do narušavanja javnog reda i mira na navedenoj benzinskoj pumpi.

 

- U tom događaju učestvovali su učestvovali A.J., rođen 1998. godine sa jedne strane, dok su sa druge strane učestvovali D.A., rođen 2004. godine, I.A., rođen 1996. godine i I.A., rođen 2000. godine, svi iz Zenice, kojom prilikom je lice A.J. zadobilo teške tjelesne povrede, koje su konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica.

 

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona po čijim uputama su lica D.A, I.A. i I.A. ispitana u svojstvu osumnjičenih, a nakon kompletiranja svih dokaza i obavještenja protiv istih će Kantonalnom tužilaštvu Zeničko-dobojskog kantona biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu učestvovanje u tuči - kazao je Valentić za Faktor.

 

Kako nezvanično saznaje Faktor, u tučnjavi su učestovali federalni zastupnik Arnel Isak i njegov brat Aldin Isak.

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook