VIDEO/ NEVIĐENI SKANDAL

Političarka uhvaćena u krevetu sa usvojenim sinom: Muž upao u sobu i snimio nastranu scenu ispod plahti

DEPO PLUS12.04.24, 12:34h

Političarka uhvaćena u krevetu sa usvojenim sinom: Muž upao u sobu i snimio nastranu scenu ispod plahti
Jeste li vas dvoje veoma sretni - čuje se kako viče pobjesneli muž dok šokirani ljubavnici pokušavaju da ustanu iz kreveta

 

 

Političarka uhvaćena u krevetu sa usvojenim sinom: Muž upao u sobu i snimio nastranu scenu ispod plahti


Muškarac sa Tajlanda uhvatio je svoju suprugu u krevetu sa njihovim nedavno usvojenim sinom!


Sumnjičavi biznismen iznenadio je suprugu i njihovog usvojenog sina dok su imali eksplicitne odnose u kući u Sukotaju. Na snimku se vidi kako Jilted Ti (64) iznenada upada u spavaću sobu i skida čaršave ispod kojih se nalaze goli Praparon Čoeivadko (45) i njihov usvojeni sin Pra Maha (24), koji je inače budistički monah, objavio je Daily Mail.


- Jeste li vas dvoje veoma sretni - čuje se kako viče pobjesneli muž dok šokirani ljubavnici pokušavaju da ustanu iz kreveta.


Čoeivadko, međutim, negira da je imala seks sa usvojenim sinom.


- Ništa se nije desilo i uopšte nije kako izgleda na snimku. Imao je nekih problema, prvo smo razgovarali, a onda smo išli da se istuširamo - rekla je političarka.

 

 


Ti je rekao da je bio sumnjičav prema ženi i da je odlučio da se kolima vozi pet i po sati od Bangkoka do Sukotaja da bi je uhvatio na djelu. Ti je okrivio monaha da mu je zaveo ženu.


Bogati investitor je objasnio da mu je prošle godine supruga rekla da joj je žao monaha i da ga je pitala da li mogu da ga usvoje.


- Moja žena je oduvijek bila veoma religiozna. Mi smo se i upoznali u lokalnom hramu. Nedavno sam primijetio da provodi mnogo vremena sa mladim monasima. Vidio sam jednom kako ulazi u monašku kolibu i da su zavjese bile zatvorene. Dugo sam kucao na vrata, niko mi nije odgovorio, a kad je izašla, rekla je da se molila sa monahom. Mislim da je prevario moju ženu. Prošle godine mi je rekla da joj ga je žao pa smo odlučili da ga usvojimo kao rođenog sina - objašnjava biznismen.


Navodi da je posumnjao da se nešto dešava kad mu se supruga nije javila na telefon.


- Došao sam kući ranije kad se nije javljala na telefon. Posumnjao sam da nešto nije u redu. Bio sam tako ljut kad sam ih zatekao zajedno u krevetu. Osjećam se izdano. Dao sam joj mnogo zlata i poklona - rekao je Ti.


Zvaničnici Demokratske stranke Tajlanda suspendovali su Čoeivadko dok se slučaj ne riješi. Mediji navode da nije imala nikakvu zvaničnu funkciju u stranci.


Pra Maha je sada navodno napustio monaštvo i sakrio se.


Budističkim monasima na Tajlandu inače nije dozvoljeno da budu sami sa ženama, a takođe se zaklinju na celibat kako bi služili kao primjer svojim poklonicima, prenosi Kurir.


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook