RESPEKT

'Majčin zagrljaj govori više od hiljadu riječi': Iz GSS-a Novi Grad o sretnom završetku potrage za Hamzom Muminovićem

Hronika10.04.24, 19:42h

'Majčin zagrljaj govori više od hiljadu riječi': Iz GSS-a Novi Grad o sretnom završetku potrage za Hamzom Muminovićem
Gorska služba spašavanja Novi Grad uputila je na svojoj Facebook stranici čestitku za Ramazanski bajram u kojoj se osvrnula i na to šta njima znači ovaj posao naglasivši da "majčin zagrljaj i izraz lica govori hiljadu riječi"

 

 


Nakon što je dan ranije prijavljen njegov nestanak, kao što je poznato, 20-godišnji sarajevski student Hamza Muminović pronađen je jučer na području Kiseljaka, nakon što se za njim vodila potraga. 


Tim povodom Gorska služba spašavanja Novi Grad uputila je na svojoj Facebook stranici čestitku za Ramazanski bajram u kojoj se osvrnula i na to šta njima znači ovaj posao naglasivši da "majčin zagrljaj i izraz lica govori hiljadu riječi".


- Bajram Šerif Mubarek Olsun svim našim prijateljima, posebno nam je drago da smo dali doprinos da Bajram u porodici Muminović iz Konjević polja bude sretan, a ovaj majčin zagrljaj i izraz lica govori hiljadu riječi... 


Mi smo tu zbog naših sugrađana 24/7/365 dana u godini, a naši pripadnici i pripadnice i kolege i kolegice drugih Gorskih službi spašavanja da ovaj Bajram provedu u krugu svojih porodice bez akcija - poručili su iz GSS-a Novi Grad Sarajevo.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook