nakon burnog razvoda

Haris Džinović spreman za novu ljubav, otkrio kakve žene voli

Showbizz08.04.24, 09:35h

Haris Džinović spreman za novu ljubav, otkrio kakve žene voli
Nakon razvoda je pjevač progovorio o ljubavi s Melinom koja je trajala 22 godine. Haris je rekao da se osjeća kao kamen

 


Privatni život pjevača Harisa Džinovića posljednjih sedmica puni medijske stupce, pogotovo nakon što je potvrdio da se rastaje od supruge Meline. Haris se nekoliko puta o svemu oglašavao, a posljednje što je rekao jest da je spreman da u njegov život uđe nova ljubav.

 

- Ja sam sada slobodan muškarac. Emotivno dostupan, a na mene ostavljaju utisak lijepe i pametne žene, nema ih previše! Mora biti normalna. Mora imati savjest, toleranciju, biti vrijedna. Ljubav može biti i dodir ruke, i kad se završi u krevetu... Žene moraju imati stav! Svi ljudi trebaju imati stav - rekao je Džinović za tamošnje medije. Iako mu je razvod teško pao, otkrio je i da se sasvim dobro nosi sa situacijom. 

 

- Evo, vedar sam, nasmijan, ja sam odlično. Ovo me je poremetilo za posao... Završilo se, srećom, sve brzo. Nije lako ovo prebroditi. Rasturila se obitelj. Godinu dana, možda i jače, sam novi čovjek. Ono što te ne ubije, ono te ojača - dodao je pjevač. 

 

Podsjetimo, nakon razvoda je pjevač progovorio o ljubavi s  Melinom koja je trajala 22 godine. Haris je rekao da se osjeća kao kamen. 

 

- Imam običaj reći da se osjećam, kao Chinese wall, kao kamen - izjavio je za Kurir.

 

(DEPO PORTAL/af)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook