Pozamašne cifre

Borba za imovinu tek počinje: Koliko je Dragana Mirković bogata i šta će sve naslijediti nakon razvoda?

Showbizz05.04.24, 15:22h

Borba za imovinu tek počinje: Koliko je Dragana Mirković bogata i šta će sve naslijediti nakon razvoda?
Njeno bogatstvo, prema posljednjoj proceni sajta “Net Worth Celebrities”, iznosi 100 miliona dolara

 

 

Iako se čini da su se Dragana Mirković i Toni Bijelić podijelili nakon razvoda, pravna borba im tek predstoji. Prema riječima izvora Blica, nakon što se Toni iselio iz dvorca u Beču, pjevačica je u njemu ostala sama ali je lista imovine koju su stekli tokom svih ovih godina duga.

 

Dragana se često nalazi na spiskovima i listama jedne od najbogatijih javnih ličnosti sa ovih prostora.

 

Njeno bogatstvo, prema posljednjoj proceni sajta “Net Worth Celebrities”, iznosi 100 miliona dolara.

 

Značajni izvori prihoda bili su im oni koje su stvarali zajedničkim poslovnim potezima. Na prvom mjestu, to je televizija na čijem čelu se nalazi pjevačica od 2005. godine. Doskorašnji par takođe već deset godina posjeduje i firmu za prodaju luksuznih automobila, a među njihovim mušterijama je i veliki broj njenih kolega.

 

- Dragana i Toni poseduju brojne nekretnine, što u Austriji, što na Balkanu ali će to biti još i najlakše podijeliti. Problem se nazire kada je reč o firmama, naročito što je firma za prodaju luksuznih automobila jedna od najprofitabilnijih. Iako se činilo da je Toni na čelu tog carstva, Dragana je bia ta koja je gurala čitav proces i vukla važne konce. Mnogi misle da će njih dvoje ostati partneri u toj firmi, ali zaposleni gaje sumnju kako će to da funkcioniše, kaže izvor koji je upućen u poslove bivših supružnika.

 

Prema njegovim rečima nekretnine neće biti problem, kao ni televizija.

 

- Toni će televiziju ostaviti Dragani, jer se ona u to razume i sve vrijeme se i bavila tim djelom njihovih poslova. Njega svakako ne zanimaju poslovi u Srbiji, kao i nekretnine. Dvorac će sigurno biti prepisan na njihovu djecu, ali da Dragana doživotno može da boravi u njemu. Slično će biti i sa ostalim nekretninama, zvanično će se voditi na Marka i Manuelu. Međutim, firma luksuznih automobila može biti kamen spoticanja jer nje neće hteti niko da se odrekne. Uostalom to je najveći izvor prihoda ove porodice.

 

Prema riječima izvora Dragani nije stalo do novca ali je svjesna da troškove koje ima vezane za dvorac i školovanje djece mora da plaća, a to nisu mali iznosi.

 

- Samo kada se probudite u dvorcu u kojem trenutno Dragana živi vi ste već izbili stotine hiljada evra, objašnjava naš izvor i dodaje:

 

- To je ogromno imanje i zdanje, za koje je potrebna posluga, baštovani i radnici koji će ga održavati. To je stalno zaposleno osoblje i bez njih ne može da funkcioniše toliki posjed. Sa druge strane, Dragana je dosta novca uložila u koncerte i turneje, a kada puno uložite tu nema velike zarade. Njoj novac nikada nije bio bitan, ali način života na koji je navikla decenijama unazad ipak je promenio njen stil života. Ona se ne brine oko novca jer zna da će naći način da zaradi, ali je svesna da se zahvaljujući njoj pročulo za firmu sa automobilima jer je dosta njenih kolega upravo kupovalo kola od njih. Zato se neće svog udela odreći tako lako. Zakonski, to je firma koju su stekli zajedno i podložna je podijeli - ističe.

 

Ostatak teksta pročitajte ovdje.

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook