saobraćajna nesreća

Ferrari se brzinom 200km/h zabio i prepolovio: Poginuo poznati DJ i nejgova partnerica

Hronika02.04.24, 18:57h

Ferrari se brzinom 200km/h zabio i prepolovio: Poginuo  poznati DJ  i nejgova partnerica
S njime u autu bila je i žena, koja je također preminula, a prema saznanjima ne radi se o njegovoj supruzi. Njen identitet za sada nije poznat

 


Kosovarsko-švicarski DJ poginuo je u strašnoj automobilskoj nesreći u Italiji. S njim u autu bila je i za sada neidentificirana ženska osoba.

 

Hysni Qestaj, 40-godišnji DJ porijeklom iz Kosova, poginuo je u automobilskoj nesreći u kojoj se svojim Ferrarijem zabio u zaštitnu ogradu na cesti. Od siline udara automobil se prepolovio i zapalio.

 

S njime u autu bila je i žena, koja je također preminula, a prema saznanjima ne radi se o njegovoj supruzi. Njen identitet za sada nije poznat.

 

Nesreća se dogodila u nedjelju na cesti Ivrea-Santhià na području italijanske općine Alice Castello.

 

Qestaj, koji je švicarski državljanin te je živio u Villeneuveu na području kantona Vaud, ranije te noći radio je u jednome noćnom klubu u švicarskom kantonu Valais te je sjeo za volan moćnog automobila u sitnim noćnim satima, prenose italijanski portali.


Saobraćajna policija utvrdila je da je bijeli Ferrari GT4 Lusso u trenutku udara vjerovatno vozio brzinom od blizu 200 km/h.

 

Identitet preminulog DJ-a potvrdio je njegov brat, dok je glavni tužilac u Vercelliju naložio DNA identifikaciju dvaju spaljenih tijela.

 

Kosovarsko-švicarski DJ ostavio je za sobom suprugu i dvoje maloljetne djece.

 

(Dnevnik.hr/DEPO PORTAL/af)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook