nisu se uspjele sakriti

Slavne glumice uhvaćene kako napuštaju ordinaciju plastične hirurgije u luksuznom odmaralištu

Showbizz02.04.24, 14:23h

Slavne glumice uhvaćene kako napuštaju ordinaciju plastične hirurgije u luksuznom odmaralištu
Centar nudi i manje invazivne usluge. Tu spadaju fileri za lice, injekcije masti i botoks, a tu su i "energetski strojevi" poput Ulthere, Profounda i Ekillisa

 


Slavna glumica Jennifer Aniston i njene bliske prijateljice Sandra Bullock i Amanda Anka, koja je udata za gblumca Jasona Batemana, viđene su kako napuštaju ordinaciju plastične hirurgije u luksuznom odmaralištu u Connecticutu prošle sedmice.


Aniston, Bullock i Anka napustile su T"he Retreat At Split Rock", smješten u Greenwichu, specijaliziran za profesionalni lifting gornjih i donjih dijelova lica koji košta između 50.000 i 100.000 dolara, kao i za podizanje obrva i očiju koji koštaju oko 30.000 dolara svaki, prenosi Daily Maila.


Posjetili su doktora Neila Gordona, koji nadzire plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju lica.


Njegova specijalnost je "podmlađivanje lica i rinoplastika", prema njegovoj web stranici, ali nudi i injekcije kao što su Botox i Cybele.


Aniston i Bullock: Nisu se uspjele sakriti


Sve tri bile su ležerno odjevene. Aniston je nosila crni šešir kojim je pokrivala lice dok su izlazile iz ordinacije.


Ova ustanova preporučuje sve faceliftinge za najsvježiji izgled. Facelifting se često kombinira s drugim estetskim kirurškim zahvatima kao što su lifting obrva ili očiju koji nude uravnoteženo, potpuno i prirodnije pomlađivanje lica.


Centar nudi i manje invazivne usluge. Tu spadaju fileri za lice, injekcije masti i botoks, a tu su i "energetski strojevi" poput Ulthere, Profounda i Ekillisa.


Podsjetimo, Aniston (54) je 2015. izjavila kako nije ljubiteljica injekcija.


"Ljudi misle da dobijam puno injekcija (botoks), ali ne. Ne kažem da nisam probala, ali vidim da je klizav teren. Sve te kozmetičke stvarčice mi izgledaju smiješno", rekla je Aniston.


Prošle godine ponovno je progovorila o tome šta radi kako bi ostala mladolika.


U to je vrijeme rekla da želi peptide za injekcije – nizove molekula zvanih aminokiseline, koje su "gradivni blokovi" proteina.


Sandra Bullock (60) također je progovorila o operacijama nakon što je viđena s punijim licem na dodjeli Oscara 2018. godine.


Zatim je pričala kako je natečena od alergija.


Inače, Bullock se rijetko pojavljivala u javnosti otkako je njen partner Brian Randall obolio od ALS-a 2020. godine. S bolešću se borio tri godine prije nego što je preminuo u augustu 2023. u 57. godini života.


(DEPO PORTAL/jk)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook