Svi znali osim njega

Vesna Đogani o nevjerstvu Meline: Bila je grozna, hvalila se šta radi, htjela sam sve reći Harisu

Showbizz01.04.24, 10:10h

Vesna Đogani o nevjerstvu Meline: Bila je grozna, hvalila se šta radi, htjela sam sve reći Harisu
Srbijanska pjevačica Vesna Đogani sada se osvrnula na ovu temu i rekla da je još ranije čula neke stvari o Melini i njenim nevjerstvima, te da je čak pomišljala na to da sve kaže Harisu

 

 

Folk pjevač Haris Džinović prošle sedmice i zvanično se razveo od dugogodišnje supruge Meline sa kojom ima dvoje djece, sina Kana i kćerku Đinu.

 

Džinović je po izlasku iz sudnice rekao da su se već neko vrijeme udaljavali, ali i da ga je Melina varala, te da se nije pojavila ni na sudu prilikom razvoda, već je poslala advokata.

 

Srbijanska pjevačica Vesna Đogani sada se osvrnula na ovu temu i rekla da je još ranije čula neke stvari o Melini i njenim nevjerstvima, te da je čak pomišljala na to da sve kaže Harisu.

 

- Ja sam u timu koji navija za Harisa Džinovića. Jako mi ga je žao jer je ružno sve ovo što je Melina uradila. Mi to znamo od prije, iz salona u koji je dolazila. Baš je bila grozna, pričala je naveliko šta radi. Svima se hvalila šta je radila, mi smo bili u šoku. Baš je bilo grozno, komentarisala sam to i sa drugaricama i sa Đoletom (suprug pjevačice Vesne Đogani). Htjela sam da kažem Harisu, ali Đole mi nije dao, rekao mi je da se ne miješam - rekla je Vesna Đogani za srbijanski Blic.

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook