Otkrila šta se dešavalo u Beču

Kuharica koja je radila u dvorcu Dragane i Tonija rezvezala jezik: 'I danas ne mogu da shvatim...'

Showbizz30.03.24, 11:36h

Kuharica koja je radila u dvorcu Dragane i Tonija rezvezala jezik: 'I danas ne mogu da shvatim...'
Kuharica Dragane Mirković je godinama radila kod nje u Beču i nedavno je detaljno ispričala kako se pjevačica ophodila prema njoj, a i dan danas su joj neke stvari neshvatljive

 

 

Kao bomba odjeknula je nedavno vest da se pjevačica Dragana Mirković razvodi od supruga Tonija Bijelića sa kojim je u braku provela 24 godine. Iako su važili za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, čini se da je istina bila sasvim drugačija.


Dragana i Toni Bijelić su u braku dobili kćerku i sina, a živjeli su u dvorcu u Beču.


Kuharica Dragane Mirković je godinama radila kod nje u Beču i nedavno je detaljno ispričala kako se pjevačica ophodila prema njoj, a i dan danas su joj neke stvari neshvatljive, prenosi Blic.


- Dolazila je kod nas u kuhinju i barabar s nama kuhala. Sve umije da radi, a kuha... Prste da poližete. Zna i tradicionalna srpska jela, a bogami, ume i da eksperimentiše. Zaista je divna, vrijedna, posvećena i nikoga ne gleda s visine iako bi mogla . otkrila je za Scandal.


- Mnogo mi je bilo žao kad sam prestala da radim za nju i Tonija, ali sam morala zbog preseljenja - istakla je Draganina kuharica prije nekoliko godina.

 

dragana-mirkovic-50-rodendan


A sama Dragana je nemile porodične dođađaje obrazložila u saopštenju za medije:


- Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osjećam moralnu obavezu da se danas obratim cjelokupnoj javnosti.


Sa velikom tugom moram da vas obavijestim da sam predala zahtjev za razvod braka.


Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.


Ja svakako ostajemo dosljedna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem vjerna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvijek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje djece i nekome sa kim sam provela mnogo lijepih godina.


Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cijela naša porodica prolazi.


U nadi da ću vam se sljedeći put javiti sa mnogo ljepšim vijestima, unaprijed se zahvaljujem na razumevanju - stoji u saopštenju.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook