na svakoj su važni detalji

Ove 4 fotografije su ključ potrage za Dankom Ilić (2): Policija ponovo odvela majku na mjesto nestanka djevojčice

Hronika30.03.24, 09:14h

Ove 4 fotografije su ključ potrage za Dankom Ilić (2): Policija ponovo odvela majku na mjesto nestanka djevojčice
Prema pisanju srbijanskih medija i nezvaničlnim saznanjima, Ivana Ilić, majka nestale dvogodišnje djevojčice, u pratnji policije bila je juče na mjestu gdje je djevojčica zadnji put viđena

 

 

Svanuo je peti dan potrage za nestalom devojčicom Dankom Ilić (2) u Banjskom Polju, kod Bora. Do sada, policija, vatrogasci, gorska služba spasavanja, svi su pretresli teren oko kuće. Ipak, sve do juče, kada je MUP objavio slike pretrage kuće i sjenika oko nje, nismo imali izbliza sliku tačne lokacije na kojoj je, prema riječima majke, djevojčica nestala. 


Prema pisanju srbijanskih medija i nezvaničlnim saznanjima, Ivana Ilić, majka nestale dvogodišnje djevojčice, u pratnji policije bila je juče na mjestu gdje je djevojčica zadnji put viđena.


Kako saznaje Nova.rs, policija je odvela majku na lice mjesta kako bi im pokazala svaki korak i detalj od dana kada je djevojčica nestala kako bi se uradila rekonstrukcija njihovog kretanja.


- Istražni organi sa majkom prolaze kroz svaku informaciju i saznanje koje stigne do policije u istrazi nestanka njene kćerke - navodi izvor ovog portala.


Telegraf.rs pak piše da su četiri ključne fotografije pravile preokrete u istrazi, dok je najtužnija ona prva - objava da je djevojčica nestala.


Prva fotografija - nestala devojčica

 

danka-ilic


U utorak su društvene mreže preplavile fotografije nestale dvogodišnje djevojčice Danke, sa brojem telefona na koji se svako može javiti ukoliko ima informacije. U opisu slike navedeno je da je djevojčica nestala baš u toj garedrobi - plavim pantalonicama i zelenoj jakni. 


Majka je bila jako uznemirena, rekla je da je dijete iščezlo dok je drugom djetetu davala vodu da popije. Od tog trenutka kreće potraga za djevojčicom, ubrzo stiže i prvi SMS.


Te noći počela je kiša, koja je otežavala potragu za djevojčicom. Mještani su se uključili. Selo je zatvoreno.


Ostale tri ključne fotografije/tačke u istrazi pogledajte ovdje

 


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook