VIDEO/ Malena Danka još nije pronađena

Vlasnica kuće na kojoj se nalazi kamera otkriva: 'Vidjelo se kako prolazi majka sa djecom u kolima, a onda je prošao 'punto''

Hronika27.03.24, 17:27h

Vlasnica kuće na kojoj se nalazi kamera otkriva: 'Vidjelo se kako prolazi majka sa djecom u kolima, a onda je prošao 'punto''
Podsjetimo, na društvenim mrežama pojavio se nedavno video snimak nadzorne kamere kuće koja se nalazi u blizini mjesta gdje je juče, oko 13.45 sati, nestala Danka Ilić

 

 

Jasmina Stojadinović, vlasnica kuće na kojoj se nalaze nadzorne kamere koje su snimile ulicu u kojoj je u ponedeljak nestala Danka Ilić (2), u razgovoru za Nova.rs otkriva sve detalje o snimku koji je nedavno objavljen na društvenim mrežama.
 

„Vratila sam se sa posla sinoć kada su došli policajci. Zatražili su da pogledaju snimak, naravno da sam im dozvolila. Znam tu porodicu, moj sin je tri godine mlađi od majke djeteta i znam te ljude i drago mi je bilo da na bilo koji način pomognem. Želim da se ovo što prije završi i da djevojčica bude pronađena. Ovo je mirno mjesto i svi se znamo međusobno, neshvatljivo mi je da se ovako nešto dogodi ovdje. Svi smo uznemireni. Ugradila sam kameru prije oko mjesec dana samo zbog bezbjednosti majke“, rekla je naša sagovornica i dodala:



„Na snimku se vidjelo kako u 13.10 sati prolazi majka sa djecom u kolima, našom ulicom. Onda je u međuvremenu prošao „punto“ koji se vidi na snimku. Kasnije je prošao i otac koji se isto vidi na snimku“.
 

Podsjetimo, na društvenim mrežama pojavio se nedavno video snimak nadzorne kamere kuće koja se nalazi u blizini mjesta gdje je juče, oko 13.45 sati, nestala Danka Ilić.


Na snimku se vidi automobil koji žurno prolazi oko 13.47 sati, a djevojčica je nestala nešto prije toga, odnosno oko 13.45 časova, a kako je njena majka izjavila.
 

Zasad nije poznato da li eventualno vozač automobila ima nekih informacija o nestanku djevojčice, odnosno da li je vidio djevojčicu s obzirom da se podudara vrijeme njenog nestanka i prolaska vozila.

 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook