VIDEO/ 'Znam sa nisam pogriješila'

Emotivni slom Dragane Mirković, rasplakala se pred kamerama pa priznala: 'Ne umijem da živim bez ljubavi'

Showbizz27.03.24, 14:36h

Emotivni slom Dragane Mirković, rasplakala se pred kamerama pa priznala: 'Ne umijem da živim bez ljubavi'
Na pitanja kako je kada ostane sama, šta za nju znači ljubav, kao i šta može da je rasplače, Dragana je u suzama iskreno odgovarala na pitanja

 

 

Dragana Mirković prije dva dana saopštila je da stavlja tačku na brak sa biznismenom Tonijem Bijelićem, a kako je rekla, njihova zajednica ne funkcioniše već tri godine.


Nakon što je ova vijest odjeknula kao bomba, mnogo se speskulisalo o tome kada kako i zašto je došlo do kraha jednog od najskladnijih javnih brakova na našim prostorima. Međutim, da je pjevačica nagovještavala da nije sve u redu sa njenim privatnim životom, pokazuje i intervjuu koji je imala u sklopu svog šoa "Rame uz rame sa Draganom".


Na pitanja kako je kada ostane sama, šta za nju znači ljubav kao i šta može da je rasplače, Dragana je u suzama iskreno odgovarala na pitanja i tada se moglo primijetiti da u njenom životu nije sve kao što izgleda, prenosi Kurir.


Kako se osjećaš kada ostaneš sama sa sobom?


- Svašta nešto pomislim kad sam sama, ali najviše mi je bitno da sam mirna sama sa sobom. Nemam nemire i nedovršenih stvari, nema loših stvari prema nekim ljudima. To me čini mirnom i staloženom. I mogu i da se ljutim na sebe i da volim sebe, da se ponašam kao dijete, bitno je samo da je taj mir u meni i da znam da nigdje nisam pogriješila. Tad sam mirna.


Šta za tebe znači ljubav?


- Ljubav u mom životu igra najveću ulogu. I to sve vrste ljubavi. Nije to samo ljubav prema muškarcu. U mom životu je sve počelo s ljubavlju. Ljubam prema najrođenijima, ljubav prema svom selu, prema muzici, prijateljima. Ljubav prema fanovima, porodici koju sam osnovala, i onda ona najveća ne samo ljubav nego i vječita zaljubljenost prema mojoj djeci. Ljubav je za mene sve, ljubav je život. Ako nema ljubavi ja mislim da kad prestane ljubav u mom životu, ja neću moći da živim. Jednostavno, mislim da ne umijem da živim bez ljubavi.


Ljubav, znači i podrška. Koliko kada daješ sebe, dobijaš nazad?


- Ja sam u životu mnogo sebe davala, i onima kojima je trebalo i onima kojima nije trebalo. Ali ne žalim zbog toga, jer sve što sam dala, a nije mi bilo uzvraćeno, ja sam dobila na nekoj drugoj strani kao nagradu, valjda što sam takva.


Šta može da te natjera da plačeš?


- Mene može mnogo toga da gane u životu. I nije to samo izdaja ili neka bol. Ja znam da sretnem nekog starog čovjeka na ulici da jedva hoda i da me zaboli i natjera suze na oči, jer ja tu ne mogu ništa. Više puta kada vidim baku neku kako prodaja cvijeće, a hladno je napolju, ja svo to cvijeće otkupim samo da ona ode kući, da ne mrzne. To su samo neke sitnice. Postoje mnoge stvari zbog kojih čovjek ne može ništa da uradi. Kroz sve ove godine skupljala sam mnogo radosti i sreće ali i mnogo bola. Nije lako zaboraviti na bol. Bez obzira koliko ste uspješni i jaki da je ta bol daleko i za vas i više ne postoji i ne treba da vas boli. Ali, bol je ipak bol ma koliko stara bila, i to je neminovno, svi mi to imamo. Ali, ono dijete u meni pobjeđuje, sjetila sam se sada nekih stvari i ne vrijedi, molim te, nemoj više ništa da me pitaš - rekla je kroz suze Dragana.


Video možete pogledati ovdje.

 


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook