lijepa dubrovčanka priznaje

Lejla Filipović: 'Odrasla sam u Hrvatskoj, ali dio srca i duše mi je u Bosni, volim Sarajevo'

Lifestyle24.03.24, 18:46h

Lejla Filipović: 'Odrasla sam u Hrvatskoj, ali dio srca i duše mi je u Bosni, volim Sarajevo'
Na pitanje u čemu je tajna njenog i Tarikovog uspješnog braka, kratko odgovara: Nema tu neke tajne, a ni uspješnog recepta. Jednostavno se puno toga poklopilo. Sličnih smo svjetonazora, odgoja, zanimaju nas iste stvari. Uz sve to tu je puno ljubavi, poštovanja, razumijevanja, kompromisa...

 

 

Lejla Filipović važi za jednu od najljepših hrvatskih manekenki koja se uvijek ističe i po svom stilu odijevanja. Bivša Miss Hrvatske i supruga glumca i TV voditelja Tarika Filipovića i danas vlada modnom scenom, te za nju vrlo često kažu da izgleda bolje nego mlađe kolegice. 


No, da je Lejla vječna zaljubljenica u modu, dokaz su i njene fotografije na društvenim mrežama, ali i naslovnice najčitanijih modnih magazina koje redovno ispunjava svojim elegantnim i profinjenim kombinacijama. Nikad nije odustala od mode, a danas je zaštitno lice brojnih brendova kao što su Avene, Keune, i mnogi. Direktorica je Fiji grupe, te vlasnica pomeranke Doll.

 
U moru obaveza Lejla je uspjela izdvojiti vrijeme za portal magazina Azra, za koji ova lijepa Dubrovčanka za zagrebačkom adresom otkriva brojne beauty rutine, nenadmašene modne savjete, ali priznaje i da je jako vezana za Sarajevo i Bosnu i Hercegovinu.

 
– Odrasla sam u Hrvatskoj i neizmjerno je volim, a dio srca i duše mi je u Bosni. Moji roditelji su porijeklom iz Bosne, tu sam provela dobar dio djetinjstva i tu imam jako puno rodbine, a i prijatelja - kaže na početku razgovora.

 

lejla tarik2


Na pitanje u čemu je tajna njenog i Tarikovog uspješnog braka, kratko odgovara: 
 

- Nema tu neke tajne, a ni uspješnog recepta. Jednostavno se puno toga poklopilo. Sličnih smo svjetonazora, odgoja, zanimaju nas iste stvari. Uz sve to tu je puno ljubavi, poštovanja, razumijevanja, kompromisa...

 

Kompletan intervju čitajte ovdje

 


(DEPO PORTAL/ad) 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook