planirali i brak

Neda Ukraden bila u braku sa 14 godina starijim rediteljom, a ovaj moćnik ju je zaprosio

Showbizz08.03.24, 09:46h

Neda Ukraden bila u braku sa 14 godina starijim rediteljom, a ovaj moćnik ju je zaprosio
Pjevačica je bila u braku sa rediteljom Milanom Bilbijom s kojim je dobila kćerku Jelenu

 

 

Neda Ukraden otkrila je da bi voljela da se udala po drugi put.

 

- Htjela sam se udati drugi put i da imam još djece, ali to mi je ostala samo želja. Ali nije se desilo ali imam divnu kćerku koja mi je podarila divne unučiće koji u mene vide prijatelja, saveznika i nekoga ko ih u svemu razumije i oni jako vole svoju baku a oni su meni centar moga svijeta -  rekla je pevačica koja će odrzati 14. i 24.marta koncerte u MTS dvorani.

 

Pjevačica je bila u braku sa rediteljom Milanom Bilbijom s kojim je dobila kćerku Jelenu. Bio je od nje stariji 14 godina. Bivši muž poslije razvoda od pjevačice ponovo se oženio, međutim posle teže bolesti 2013. godine preminuo je u svojoj konobi u Lepetanima. Pjevačica i danas gaji samo lijepe uspomene na njega i o ocu njene kćerke, govori biranim rečima.

 

- Jedina sam žena koja je ostavila mužu stan. Sud je meni dijete dodijelio. Od svakog nastupa sam ja ulagala. Svaki razvod je ružan, bilo je groznih reči, ali treba zadržati dostojanstvo zbog djeteta. Treba sačuvati dostojanstvo, prije svega zbog djeteta. Ja sam njemu uvijek bila prijatelj, ali i on meni. Nikad ne bih dala da neko kaže neku ružnu riječ protiv njega. Ja znam koje su njegove mane najbolje. Bio jako dobar čovek, veliki intelektualac, nažalost u svijetu nacionalizma i primitivizma... On se tu nije snašao i patio je zbog toga, ali ja za to nisam kriva. Sačuvali smo poštovanje jedno prema drugom - ispričala je nedavno Ukradenova.

 

- Poslije u drugom braku je doživeo tešku traumu, nesretan slučaj, pao je u komu... bio je 40 dana u komi. Ja sam njemu pomagala svim sredstvima. Htela sma da moje djete ima što više oca kojeg mnogo voli, isto kao i on nju - govorila je pjevačica.

 

Bila pred brakom sa Sašom Popovićem

 

Pokom 80-ih godina prošlog vijeka, Neda je bila u vezi sa Sašom Popovićem, koji je tada žario i palio širom Jugoslavije kao član "Slatkog greha"..

 

Ukradenova i Saša bili su u vezi poslije njenog razvoda, a Popović ju je i zaprostio.

 

- Nemam riječi za njenu ljepotu, ženstvenost, neposrednost. Mnogo je žena prošlo kroz moj život, lijepe, popularne, šta ja znam kakvih, ali kao ona... - ispričao je Popović, koji je otkrio da joj je za rođendan kupio brdo cvijeća. Tada su se svi čudili otkuda Brenin harmonikaš s Nedom, budući da se Brena i Neda nisu baš gotivile u to vreme, ali on tome nije pridavao značaj.

 

- Mislim da ćemo se vjenčati. Divna je, iako je mnogo godina razvedena i slobodna žena, nije imala nekih ljubavnih afera, nikada, zaista. Bez obzira na svu moju ljubav, mora se priznati da je to jedina i prava dama estradnog neba. Za razliku od Saše, Neda je tada bila tajanstvenija.

 

- Lijepo mi je, to napišite, imam veliku podršku od tog čoveka, pažljv je, zabavan - čuće se kad bude vreme - kratko je rekla, a sve se čulo tri decenije posle.

 

(Kurir/DEPO PORTAL/af)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook