Velika tragedija

Stravična nesreća kod Bosanske Gradiške: Otac kamionom usmrtio petogodišnjeg sina

Hronika28.02.24, 17:48h

Stravična nesreća kod Bosanske Gradiške: Otac kamionom usmrtio petogodišnjeg sina
Dodaju da su uviđaj na licu mjesta obavili policijski službenici PU Bosanska Gradiška i okružni javni tužilac Biljana Janković koja je naložila da se preduzmu sve istražne mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti pod kojima je dječak stradao

 

 

Nezapamćena tragedija dogodila se u Gornjim Karajzovcima kod Bosanske Gradiške gdje je petogodišnjaka, nesretnim slučajem, pregazio kamion kojim je upravljao njegov 39-godišnji otac.
 

Nesreća se dogodila oko 11 sati u dvorištu njihove kuće u mjestu Gornji Karajzovci. Dječak je odmah prevezen u dežurnu ambulantu u Novoj Topoli, ali su ljekari nažalost samo mogli da konstatuju smrt.


"U dvorištu porodične kuće je usljed kretanja teretnog vozila Mercedes, kojim je upravljao 39-godišnjak, smrtno je stradalo maloljetno dijete", navode u Okružnom javnom tužilaštvu u Banjoj Luci.
 

Dodaju da su uviđaj na licu mjesta obavili policijski službenici PU Bosanska Gradiška i okružni javni tužilac Biljana Janković koja je naložila da se preduzmu sve istražne mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti pod kojima je dječak stradao, piše ATV.
 

"Naložena je i obdukcija tijela koja će biti izvršena u Zavodu za sudsku medicinu RS", navode u OJT Banja Luka.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook