i dalje izlaze zajedno

Ovako izgleda mlađa sestra legendarne Josipe Lisac: Sličnost je nevjerovatna

Showbizz16.02.24, 11:46h

Ovako izgleda mlađa sestra legendarne Josipe Lisac: Sličnost je nevjerovatna
Josipa je svojevremeno objavila fotografiju s Mirjanom na Instagramu, a pratitelje legendarne pevačice oduševila je njihova sličnost

 

 


Mirjana Lisac mlađa je sestra pjevačke dive, Josipe Lisac.


U javnosti se rijetko viđa, ali ipak, s vremena na vrijeme, se pojavi na nekom društvenom događanju kako bi podržala svoju stariju sestru.


Josipa je svojevremeno objavila fotografiju s Mirjanom na Instagramu, a pratitelje legendarne pevačice oduševila je njihova sličnost.


„Koliko ste slične“, „Nevjerovatno koliko ličite“, „Josipa na kvadrat“, „Kao bliznakinje“, bili su neki od komentara tada.

 

josipa-lisac-i-mirjana

 


Josipa je jednom prilikom ispričala i koliko je bliska sa svojom sestrom. 'Jako se povjeravamo jedna drugoj, mnogo razgovaramo o svemu. Koliko god mnogi kažu da imamo mnogo fizičkih sličnosti, jako smo karakterno različite. I dobro je da smo takve. Ja sam možda malo više ona kojoj se sve da, ništa mi nije teško, a ona kaže:


'Oprosti, ali meni se to baš ne da, to nema smisla'. Ja sam osoba koja ako naiđe na problem, želim ga riješiti jer nema smisla da ostane neriješen', kazala je svojedobno Josipa u jednom intervjuu. Dodala je da su nekad redovito izlazile zajedno, a to znaju raditi i danas.


(DEPO PORTAL/jk)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook