NOVI DETALJI

Potraga za automobilom u kojem su bili nestali Stočani: Kod Bregave prema Vidovom Polju vidljivi tragovi kočenja

Hronika12.02.24, 13:18h

Potraga za automobilom u kojem su bili nestali Stočani: Kod Bregave prema Vidovom Polju vidljivi tragovi kočenja
Ova informacija je potvrđena iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona

 

 


U rijeci Bregavi na lokalitetu Pitića brijeg nedaleko od ulaza u Stolac iz smjera Berkovića, u tijeku je potraga za automobilom Jeep Compas.

 

Riječ je o automobilu kojim su se tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak iz Stoca prema Vidovom Polju udaljila dvojica mladića, M.V. (20) i F.S., čije godište je, za sada, nepoznato.

 

Ova informacija je potvrđena iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

 

- Potraga je u tijeku, pretpostavlja se da je vozilo na ovoj lokaciji zbog zamućenosti vode, te također na ovoj lokaciji postoje i vidljivi tragovi kočenja, no još uvijek ne možemo ništa potvrditi - rekao je za Bljesak.info glasnogovornik MUP-a HNŽ Ljudevit Marić.

 

Uz policijske službenike u pomoć su, na poziv Dobrovoljnog vatrogasnog društva Stolac stigli i pripadnici GSS-Čapljina te pripadnici Interventne spasilačke službe Mostar.

 

Podsjetimo, stolačkoj policiji je R.V. (47) u 00:45 sati prijavila da je njen sin, M.V. bio u jednom kafiću u Stocu sa F.S. te da nije došao kući, kao i da je nedostupan na telefon. Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije su objavili da je sat nakon ponoći u policiju došao otac od F.S., zajedno, sa S.P., koji je policijskim službenicima dao informacije o tome kako je on dao svoje vozilo M.V. i F.S. da odu u Vidovo polje, nakon čega im se gubi svaki trag. Odmah nakon toga tijekom noći policijske patrole su obišle grad i šire područje, ali nisu uspjeli pronaći nikakve tragove sve do jutros. 

 

(DEPO PORTAL/af)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook