koga je to prozvao

Cetinski o otkazivanju koncerta: Neko iz BiH ko živi u Hrvatskoj je bacio kost

Showbizz08.02.24, 19:38h

Cetinski o otkazivanju koncerta: Neko iz BiH ko živi u Hrvatskoj je bacio kost
Ova hajka nema veze s ljudima i mojom publikom u BiH, a politika i većina medija ionako odavno nisu slika društva u cjelini – rekao je te dodao da nije važno šta se kaže, nego ko kaže - naglasio je.

Hrvatski pjevač Tony Cetinski je u novom intervjuu ponovo komentirao otkazani koncert.

 

Sve će biti jasno kada jednom održimo koncert u Sarajevu. Ova hajka nema veze s ljudima i mojom publikom u BiH, a politika i većina medija ionako odavno nisu slika društva u cjelini – rekao je te dodao da nije važno šta se kaže, nego ko kaže.


Jednostavno je neko iz BiH ko stanuje u Hrvatskoj iz svoje udobne fotelje odlučio baciti kost i neki su se ljudi i mediji upecali pa pokazali ko su i šta su, a ostali su prepoznali bačenu kost i nisu nasjeli na priču – nastavio je.


Dalje je kazao kako će navesti primjere multikulturalnosti iz njegovog dvorišta.

 

Naime, za doček 2024. u mom Rovinju nastupala je Dubioza kolektiv! Pitajte momke je li se iko bunio i kako im je bilo. Kao što sam i ja uživao u Budvi na dočeku, gdje se također niko nije bunio. Za Dane istarskog pršuta nastupao je Željko Joksimović, Zdravko Čolić je pjevao na još jednom događaju u Poreču prije nekoliko godina, a ovakve primjere mogao bih nabrajati do sutra – kazao je.

 

(Story/DEPO PORTAL/af)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook