ULOGA KOJA JOJ OBILJEŽILA KARIJERU

Bila je odmjerena dama, pa šokirala priznanjem da je s NJIM snimila vatrenu intimnu scenu: 'Otelo se kontroli'

ŽENA iN04.02.24, 12:02h

Bila je odmjerena dama, pa šokirala priznanjem da je s NJIM snimila vatrenu intimnu scenu: 'Otelo se kontroli'
Baš me je bilo sramota kada sam morala da se skidam zbog uloga. Nikada se nisam lijepo osjećala, ali to je moj posao i kada se čovjek opredijeli za glumu, mora da shvati da je njegovo tijelo oruđe za rad - priznaje Snežana Savić

 

 

 

Kada se spomene ime glumice Snežane Savić- prva pomisao je da se radi o nevjerovatno otmenoj dami posebne harizme i opijajućeg osmijeha. Naime, sa godinama je postajala samo još veća diva, te je pravi primjer ženama na koji način treba prihvatiti starenje. 


Iako se trudi da svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, neke pikanterije i dalje intrigiraju mnoge.


Bila je i ostala sinonim sa seksepil, ali i odmjerenost. Njen stil i danas je inspiracija mnogim damama, a trudila da se bude poznata samo po svom radu, te je skandale izbjegavala u širokom luku. Ostvarila je brojne uspješne uloge, a i danas vrlo aktivno radi i oživljava nove likove, prenosi Stil.rs.


Srce joj je davno bio osvojio reditelj Dragoslav Lazić, sa kojim ima kćerku Anitu. Međutim, njihova ljubav ubrzo je doživjela krah, a od tog momenta više se nikada nije pojavila sa drugim partnerom na nekom javnom događaju, ali je svojevremno otkrila da skoro deceniju uživa pored jednog sjajnog gospodina.


Čini se da su joj uloge u "Boljem životu" i "Srećnim ljudima" obilježile karijeru, a o čuvenoj sceni sa Bjelom (Dragan Bjelogrlić) otkrila je tajnu koja je kružila po glumačkim kuloarima.


Naime, Snežani su u emisiji "Ja to tako" postavili nezgodno pitanje, na koje je ona uspjela dostojanstveno dati odgovor. Voditeljica je pitala koji njen kolega se najljepše ljubi:


- Mnogo tražite od mene. Zavisi dokle ideš i da li je pravi poljubac. Sa Bjelom sam se pravo ljubila. Nije bio dogovor, otelo se kontroli i on je takav čovjek, voli da glumi iskreno, valjda... Ne znam - rekla je tada nasmijana Snežana Savić.


Njihova scena iz kultne serije "Bolji život", koju i današnja omladina rado gleda, postala je jedna od najupečatljivijih - kada se njen lik Nina Andrejević ljubi sa Bobom Popadićem, kojeg je igrao Dragan Bjelogrlić.

 

savic-bjelogrlic-bolji-zivot


- To je dobra serija koja je uvijek aktuelna jer govori o ljudima i njihovim životima. Bjela je bio sjajan u ulozi Slobodana Bobe Popadića, ali sramota me je da ja sad matora pričam o tom našem poljupcu iz serije - rekla je glumica.


Nikada joj nije bilo prijatno da snima intimne scene u kojima je obnažena.


- Baš me je bilo sramota kada sam morala da se skidam zbog uloga. Nikada se nisam lijepo osjećala, ali to je moj posao i kada se čovjek opredijeli za glumu, mora da shvati da je njegovo tijelo oruđe za rad - zaključila je.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook