s mora na planine

Odmor sa stilom: Evo gdje zimuju poznate bh. dame

Showbizz21.01.24, 11:19h

 Odmor sa stilom: Evo gdje zimuju poznate bh. dame
Većina se zadržala u domovini, a rijetke su one kojima bijeli pokrivač ne pričinjava zadovoljstvo pa su ‘pobjegle’ u toplije krajeve

 

Dugoočekivani snijeg okovao je BiH, ali poznate bh. dame toliko su se uželjele zimskih čarolija da su se već odavno uputile na poznata svjetska skijališta.

 

Većina se zadržala u domovini, a rijetke su one kojima bijeli pokrivač ne pričinjava zadovoljstvo pa su ‘pobjegle’ u toplije krajeve.

 

Hana Hadžiavdagić već neko vrijeme odmara u poznatom francuskom skijalištu Val-d’Isèreu. Zima i minusi nimalo joj ne smetaju pa je čak i prošetala u donjem vešu po snijegu.

 

 

Influenserica Šejla Ramović i njen suprug Edin veliki su zaljubljenici u skijanje. Njihov izbor ove zime je poznato italijansko skijalište Kronplatz.

 

 

Redovno dijele fotografije i snimke svoje zimske avanture na društvenim mrežama, a Ramović je govorila i o cijenama.

 

Cijene na planini nisu niske i to je jasno kao dan, stoga ukoliko ne jedete hotelsku hranu i ne planirate kuhati, supu na planini možete pojesti za 7-8 eura, čaj popiti za 3-4 eura i zasladiti sa tiramisu kolačem za 6 eura. Ukoliko do staze idete autom, cijena dnevne karte parkinga je oko 6 eura – otkrila je.

 

 

Za Jahorinu se odlučila  pjevačica Slađana Mandić. Na ovoj atraktivnoj planini uživa u sankanju sa sinovima.

 

 

Da nije zimski tip, potvrdila je pjevačica Rialda Karahasanović koja januar provodi na egzotičnim Maldivima. Uživanje u suncu, moru i nebeskom plavetnilu njena su svakodnevnica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rialda (@queenrialda)

 

Na istom mjestu se nedavno zaručila, pa ne krije da joj je ova godina počela i više nego dobro.

 

Pjevačica Ilma Karahmet mir je pronašla u Dubaiju. Tamo je otputovala s menadžerom Dejanom Malićem i time dodatno podgrijala priču o razvodu o kojem se uveliko govori.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ILMA KARAHMET (@ilmakarahmet)

 

(DEPO PORTAL/af)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook