sarajevski reper povodom bizarnog incidenta

Cunami nastupio, splav potonuo, uzrok se istražuje: Nisam ni naslutio da će splav potonuti, srećom nisam se uspaničio!

Showbizz25.12.23, 15:50h

Cunami nastupio, splav potonuo, uzrok se istražuje: Nisam ni naslutio da će splav potonuti, srećom nisam se uspaničio!
Reper je tokom kom večeri na Instagramu objavljivao tuđe snimke koncerta u Kartelu, na kojima se moglo vidjeti da je splav bio pun ljudi

 

 

Proteklog vikenda potonuo je beogradski splav Kartel. Te je noći na splavu nastupao sarajevski reper Emin Hadžajlić, poznatiji pod estradnim imenom Cunami. On se sada oglasio o toj noći.


"Krenulo je tonuti kad sam završio svoj blok pjesama. Ništa nije moglo ni naslutiti da će splav potonuti. Ljudi su normalno plesali, provodili se… Dok sam bio tu, sve je bilo u redu. Nisam ni naslutio da bi se tako nešto moglo desiti. Nisam se uspaničio", rekao je Cunami za Blic.rs, a prenosi Raport.ba.


On je otišao 20 minuta prije nego što je splav krenuo tonuti. "Drago mi je da niko nije povrijeđen, da su svi dobro. Žao mi je što ekipa koja vodi splav sada ima problem", dodao je.


Reper je tokom kom večeri na Instagramu objavljivao tuđe snimke koncerta u Kartelu, na kojima se moglo vidjeti da je splav bio pun ljudi.


Jučer su stigli i detalji o tome što se događalo tokom i neposredno prije potonuća splava. Navodno je tokom večeri došlo do tučnjave osiguranja kluba s posjetiteljima.


29-godišnji muzičar karijeru je započeo 2020. godine, kad je izdao singl 10er. Popularnost je stekao pjesmom Klizim po mahali, koja na YouTubeu ima 19 miliona pregleda.

 

 


(DEPO PORTAL/jk)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook