Donatorska večer kluba Rotary Zrinjevac

Kraljica sevdaha dočekana kao diva: Hanka Paldum održala humanitarni koncert u Zagrebu

Showbizz23.12.23, 19:42h

Kraljica sevdaha dočekana kao diva: Hanka Paldum održala humanitarni koncert u Zagrebu
Večer je bila divna, a dočekana sam uistinu kao prava diva - komentirala je Hanka koncert koji je sinoć održala u hrvatskoj metropoli

 

 

 

Sinoć je u Zagrebu održana donatorska večer kluba Rotary Zrinjevac na kojoj je cjelovečernji koncert održala Hanka Paldum sa svojim orkestrom. 


Svečana Rotary gala održala se pod sloganom „Budi dobar čovjek“ u velikoj dvorani hotela Sheraton, a Kraljica sevdaha se vrlo rado odazvala pozivu da svojim koncertom uveliča večer na kojoj se prikupljao novac za smještaj teško oboljelih osoba za vrijeme njihovog liječenja u Zagrebu.


- Čast mi je da sam pjevala za ovako plemenit cilj i hvala klubu Rotary Zrinjevac na pozivu. Večer je bila divna, a dočekana sam uistinu kao prava diva - komentirala je Hanka koncert koji je sinoć održala u hrvatskoj metropoli. 

 

hanka-paldum-zagreb-2


U Hankinim su pjesmama sinoć uživali brojni ugledni gosti ove glamurozne donatorske večere, a iz kluba Rotary Zrinjevac su nam potvrdili da je koncert bio fantastičan. 


Nakon niza koncerata koje je održala u novembru i decembru, ovo je bio posljednji Hankin koncert u ovoj godini, a u Novoj godini će svoj prvi koncert održati ponovo u Hrvatskoj, već 5. januara kada pjeva u Nedelišću, nedaleko od Čakovca.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook