CIFRA OD KOJE SE VRTI U GLAVI

Da odmah padnete u nesvijest: Evo koliko je Aleksandra Prijović zaradila nakon pet koncerata u Areni...

Showbizz09.12.23, 11:00h

Da odmah padnete u nesvijest: Evo koliko je Aleksandra Prijović zaradila nakon pet koncerata u Areni...
Cijena najpovoljnije karte iznosila je 25 eura, a one najskuplje 130 eura

 

 


Aleksandra Prijović je sa svojih pet spektakularnih koncerata oborila rekorde Arene Zagreb, a sada su počele kružiti informacije o cifri koju je zaradila.


Kroz pet dana Aleksandrine koncerte došlo je pogledati oko 90 tisuća ljudi, a prema prvim procjenama ona je od prodaje karata zaradila oko 2,780.000 eura, prenosi Dnevnik.hr.


Cijena najpovoljnije karte iznosila je 25 eura, a one najskuplje 130 eura.


Naravno, to nije njezina ukupna zarada, jer dio otpada na troškove zakupa Arene, scenografiju, produkciju, bend i ostale slične stavke. No prema, cjeniku Arene Zagreb ona je njezin prostor za svih pet koncerata platila oko 120 tisuća eura, a zaradila je oko 2,5 milijuna eura čiste zarade. 


A zahvaljujući Aleksandri profitirali su naravno i zagrebački hoteli, aparatmani, taksisti, ugostitelji, ali i prijevoznici iz čitave Hrvatske i susjednih zemalja odakle su pristizali brojni obožavatelji.


Inače, prije Zagreba, Aleksandra je nastupia u Sarajevu te u Beogradu u kojem je nakon tri koncerta, prema proračunima medija, nakon je što otplatila sve troškove i porez, uzela 946.206 eura.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook