Zbog čega ga pritišču

Braća Hofman ponovo prijetila vlasniku kafića u Modriči

Hronika04.12.23, 16:27h

Braća Hofman ponovo prijetila vlasniku kafića u Modriči
Prema informacijama Srpskainfo, braća Hofman i Tupeša su prijetili Ivanu Mitriću vlasniku kafića „Strit“ kako bi on lažno svjedočio u koristi Jovanovića

 

 

Protiv poznate braće Hofman iz Beograda i Aleksandra Jovanovića Tupeše iz Modriče policija je podnijela izvještaj zbog sumnje da su prijetili osobama u Modriči, saznaje Srpskainfo.

 

Prema informacijama Srpskainfo, braća Hofman i Tupeša su prijetili Ivanu Mitriću vlasniku kafića „Strit“ kako bi on lažno svjedočio u koristi Jovanovića.

 

- Oko 15 dana prije njihovog dolaska u Modriču oni su pozvali Mitrića i tražili od njega da lažno svjedoči u predmetima koji se vode protiv Tupeše. Protiv njega su u toku predmeti za krivična djela izazivanje opšte opasnosti, nasilničko ponašanje i zbog oružja - kaže dobro obaviješteni izvor Srpskainfo.

 

Dalje dodaje da se Mitrić prepao i odlučio da ne promijeni iskaz, što je zasmetalo braći Hofman koji su tada zajedno sa još 23 osobe došle u Modriču da prijete njemu i još jednoj osobi.

 

Izvor Srpskainfo pojasnio je da je ovom prilikom podnesen izvještaj protiv Ljubana Hofman njegovog brata Miljana, Aleksandra Jovanovića i još jedne osobe iz Srbije.

 

U PU Doboj su rekli da su A.J i M.B osumnjičeni da su putem telefona ostvarili kontakt sa oštećenim iz Modriče i tom prilikom prijetnjama pokušali da ga navedu da dadne lažnu izjavu u svojstvu svjedoka u sudskom postupku koji se vodi protiv A.J za više krivičnih djela, na šta oštećeni nije pristao, saopšteno je iz PU Doboj.

 

Za Lj.V i B.M postoji sumnja da su zajedno sa još 23 osobe prethono angažovani od strane A. J. došli u Modriču i tražili oštećenog.

 

Tom prilikom su se kretali u grupi i ponašali drsko, pokušavajući da uplaše oštećenog kako bi dao lažnu izjavu u sudskom postupku koji se vodi protiv A.J za više krivičnih djela.

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook