Engleska

Maloljetnica se pretvarala da je zaljubljena u 35-godišnjaka, tražila mu poklone, kad je odbio izvadila je nož...

Hronika02.12.23, 09:23h

Maloljetnica se pretvarala da je zaljubljena u 35-godišnjaka, tražila mu poklone, kad je odbio izvadila je nož...
"Znaš da sam mlada, ti si starac koji me pokušao oteti. Upast ćeš u nevolju, napisala mu je u poruci"

 

 

Chloe Coster (15) pretvarala se da je zaljubljena u muškarca kojeg je upoznala na internetu, a zatim ga je izbola nožem jer joj nije kupio skupe darove. Predstavljala se pseudonimom Hope Morgan i uvjerila žrtvu da ima 19 godina, nakon čega je zavela i napala 35-godišnjaka, prenosi Daily Mail.

 

Sudac je Chloe, sad 18-godišnjakinju, opisao kao proračunatu i bezdušnu jer je žrtvi govorila kako se želi udati za njega da bi ga kasnije napala nožem u hotelu. Nakon što joj je izrečena presuda, oglasila se na društvenim mrežama.

 

- Da, učinila sam što sam učinila. Branila sam se i ne kajem se zbog toga. Dobila sam kaznu i nosim se s njom, napisala je.

 

Tužitelj Alec Small rekao je u ponedjeljak na sudu u Swindonu da je veza temeljena na skupim poklonim i odjeći. Tvrdi da je Chloe broj muškarca spremila pod ime "Dosadna pička", dok je on nju spremio pod "Moja Hope" što najbolje pokazuje razlike u vezi i odnosu.

 

Prije nego ga je napala, Chloe se sastala s njim u hotelu Travelodge i pokupila 200 funti. Nakon napada je pobjegla no ipak se vratila po narukvicu prije nego je trajno otišla. U siječnju 2021. Chloe se s muškarcem nalazila u hotelu i tražila da joj donese nakit, alkohol i slatkiše.

 

Muškarac joj je platio taksi i odveo je u svoju sobu gdje je zgrabila paket slatkiša Maoam. Kad ih je strpala u džep, počela je pretraživati sobu u potrazi za drugim darovima koje nije pronašla. To ju je razljutilo i došlo je do borbe, nastavila je ubadati žrtvu i nanijela mu ozljede uha, ruke i glave. Žrtvi je još dobacila da ima 15 godina i da će imati problema ako pozove policiju.

 

- Znaš da sam mlada, ti si starac koji me pokušao oteti. Upast ćeš u nevolju, napisala mu je u poruci.

 

Unesrećeni je otišao u bolnicu na liječenje, a liječnici su policiju obavijestili o ozljedama. Chloe je uhićena i ispitana pri čemu je lagala o svojoj upletenosti i tvrdila da je žrtva uhodi.

 

Sudac Jason Taylor osudio ju je na dvogodišnju kaznu zatvora uz uvjet da odradi 150 sati dobrotvornog rada. Osim toga mora prisustvovati rehabilitaciji i platiti kaznu od 1000 funti.

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook