detalji iz života popularne pjevačice

"Njegova majka me nije voljela jer sam muslimanka': Dirljiva ispovijest Selme Bajrami o dva razorena braka...

Showbizz20.11.23, 19:56h

Selma je imala dva braka. Prvi je bio sa Zoranom Vučkovićem, sa kojim nema djece. Kako je istakla, mnogo su se voljeli, ali glavna prepreka ka idealnom odnosu je bila svekrva

 


 


Privatni život popularne bh. folkerke Selme Bajrami oduvijek je privlačio veliku pažnju, pogotovo kad se saznalo da ima probleme sa bivšim mužem.


Selma je imala dva braka. Prvi je bio sa Zoranom Vučkovićem, sa kojim nema djece. Kako je istakla, mnogo su se voljeli, ali glavna prepreka ka idealnom odnosu je bila svekrva.


- Njegova majka me nije voljela, zato što sam muslimanka, a meni to nikad nije bilo važno, a nije ni njemu. Mi smo se voljeli, razveli smo se u ljubavi. Njegova majka je pokušavala da me maltretira, ali Zoran je bio sve vrijeme na mojoj strani, na našoj strani, u suštini ona nikada nije mogla da utiče na njega. Svekrvi nisam odgovarala jer sam prije svega pjevačica. Samo čovjek koji je iz šoubiznisa može da bude sa mnom.


Pjevačica je nakon nekoliko godina poslije prvog razvoda opet izgovorila sudbonosno “da” Muji Musiću, sa kojim je dobila i sina, međutim ubrzo su i s njim krenuli problemi.


- Čovjek me je lagao o svojoj biografiji, a mene materijalne stvari nisu nikad interesovale. Voljela sam ga, bila sam već trudna, non stop u kući, abnormalno se udebljala, nisam imala prijatelje, a onda su počeli problemi. Matretiranja, ponižavanja, govorio mi je da sam ružna, natjerao me da idem u Australiju da radim i zaradim, da bi mi mogli da imamo život. Jednom me slučajno udario laktom, tako je ispalo, a znam da je to namjerno uradio. Udario me je u arkadu. Svaki muškarac koji digne ruku na ženu, nije muškarac. Htio je mene da spušta zbog svoje nesigurnosti - rekla je Selma na Hype televiziji, prenosi Kurir.rs.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook