TRENUTNO U BOLNICI U TURSKOJ

Nažalost, tumor na mozgu se vratio: Potresna objava poznatog pjevača mnoge rastužila, predstoji mu životna bitka

Showbizz14.11.23, 13:56h

Nažalost, tumor na mozgu se vratio: Potresna objava poznatog pjevača mnoge rastužila, predstoji mu životna bitka
Tumor se povećao i rečeno mi je da postoje velike šanse da prouzrokuje ozbiljnije komplikacije. Doktori predlažu ponovnu kontrolu i operativni zahvat - napisao je Mujagić

 

 


Bh. pjevač Šerif Šera Mujagić 2020. godine saznao je, nakon tegoba i stručnih lječničkih pretraga, da ima tumor na mozgu. U teškom pandemijskom vremenu uspio se izboriti s opakom bolešću.


No, danas je objavio  tužnu poruku bližnjima i prijateljima:


- Draga familijo, prijatelji i svi oni koje zanima moje zdravstveno stanje, nakon završenih sedmodnevnih kontrolnih pregleda u Istanbulu, nažalost nemam dobre vijesti. Tumor se povećao i rečeno mi je da postoje velike šanse da prouzrokuje ozbiljnije komplikacije. Doktori predlažu ponovnu kontrolu i operativni zahvat. 

 

Dragi moji, dakle ja nemam izbora nego boriti se za svoje zdravlje. Naravno da ću poslušati sve prijedloge i sugestije svog doktora, kao što već znate da su jednom uradili sve da ja budem živ i među vama. Dakle, ponovo mi predstoji životna borba i nadam se da ćete opet biti uz mene. 


Hvala vam na pozivima i porukama podrške, znate da mi to mnogo znači. Znam da imam podršku i prijatelje, ali znajte da i vi u meni imate prijatelja za cijeli život. Još jednom vam hvala na svemu što radite za mene – poručio je Šera u svom potresnom obraćanju.


Mujagić se trenutno nalazi u Turskoj, uz dobru doktorsku ekipu, u tamošnjoj bolnici je i imao kontrolni pregled.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook