foto/ omiljeni tv lik

Koga ljubi Mentor iz serije 'Lud, zbunjen, normalan': Pogledajte kako izgleda i čime se bavi njegova lijepa supruga

Showbizz06.11.23, 18:10h

Koga ljubi Mentor iz serije 'Lud, zbunjen, normalan': Pogledajte kako izgleda i čime se bavi njegova lijepa supruga
Pored karijere, o privatnom životu ovog glumca malo se zna. Njegova supruga Linda Tafa prava je ljepotica

 

 

Hit serija “Lud, zbunjen, normalan” jedna je od najuspješnijih i najgledanijih u cijelom regionu. Ono što svaku seriju čini posebnom jeste i dobra glumačka podjela, a na ovom setu bili su angažirani samo najbolji iz bh. glumišta, ali i onog regionalnog.


A jedan od tih likova je i Mentor, kojeg je utjelovio Ilir Tafa, kosovski televizijski i pozorišni glumac.


– U mjestima bivše Jugoslavije mene poznaju kao Mentora iz serije LZN. Moje angažovanje u tom projektu je uslijedilo nakon posjete Prištini scenariste i producenta serijala. Posjetili su pozorište gdje sam igrao. Iako sam igrao na albanskom jeziku, preporučili su reditelju da budem član ekipe serije, otkrio je Tafta svojevremeno, prenosi Azra.


Pored karijere, o privatnom životu ovog glumca malo se zna. Njegova supruga Linda Tafa prava je ljepotica. Linda je inače modna dizajnerica, a zajedno imaju dva sina. U jednom od intervjua za Azru, Ilir je otkrio detalje o svojim sinovima, kao i to da li žele da krenu očevim stopama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilir Tafa (@ilirtafa)


– Imam dvoje djece, zovu se Lis i Eris. Rano je reći kakav će oni put izabrati. Lisi je počeo da se bavi pjevanjem i već iza sebe ima mnoge nastupe na raznim snimanjima. Iako odrastaju u takvoj atmosferi, ne bih volio da budu glumci, jer je glumački posao naporan. No, o tome oni trebaju odlučiti. Supruga je modna dizajnerica, i veoma je uspješna u toj oblasti. Godine 2015. je dobila nagradu kao najbolja albanska dizajnerica – istakao je.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook