šta kažu zvijezde?

Ovi horoskopski znaci pravu ljubav dožive tek u drugom braku

Zabava28.10.23, 17:00h

Ovi horoskopski znaci pravu ljubav dožive tek u drugom braku
Oni unose osjećaj duhovne i emocionalne dubine u svoja partnerstva, ponovo rasplamsavajući romantične plamenove u svojim drugim brakovima

 


Horoskopski znak može da otkrije mnogo o vašoj ličnost i načinu na koji pristupate vezama. Astrologija bi mogla da ponudi neke uvide zašto neki dožive pravu romansu tek u drugom braku, prenosi Nova.rs.

 

Ovan


Ovnovi su poznati po strastvenoj i vatrenoj prirodi. U svoje druge brakove unose isti entuzijazam i uzbuđenje koje su imali u prvom. Ovan je odlučan i uporan i ne boji se da preuzme inicijativu u podgrevanju romanse. Spontani su, često iznenađuju partnere promišljenim gestovima, a vole avanture i nova iskustva. Ovnovi su prirodni romantičari, što ih čini vještima u paljenju varnica u drugom braku.

 

Bik


Bikovima vlada Venera, planeta ljubavi, što ih čini romantičnima. U druge brakove donose senzualnost i stabilnost. Bik odvaja svoje vrijeme da izgradi snažnu emocionalnu vezu s partnerom, stvarajući čvrste temelje za romansu. Oni cjene finije stvari u životu i uživaju u maženju i obasipanju voljenih osoba ljubavlju i poklonima. Bik je znak koji zna kako da učini da se partneri osjećaju cjenjeno i voljeno, ponovo raspirujući romansu bez napora.

 

Rak


Rakovi su duboko emotivni i brižni. U drugom braku brigom i pažnjom ističu romantičnu stranu. Oni su empatični i intuitivni, često osjećaju partnerove potrebe i želje, a da oni ne moraju reći ni riječ. Rakovi stvaraju toplu atmosferu punu ljubavi, osiguravajući da njihov odnos deluje kao sigurno utočište. Njihova nepokolebljiva emocionalna podrška i privrženost ponovo rasplamsavaju strast.

 

Vaga


Vage su poznate po ljubavi prema ravnoteži i harmoniji. U drugom braku briljiraju u ponovnom pokretanju romanse šarmom. Sposobnost Vage da vidi obe strane situacije čini ih odličnim u sklapanju komunikacija i rešavanju sukoba s ljubaznošću. Vole da stvaraju lepa i romantična okruženja, koja mogu ponovo da zapale iskru u njihovim vezama. Prirodna harizma i gracioznost Vage čine ih majstorima ljubavi i ponovnom pokretanju romantike.

 

Riba


Ribe su sanjari i idealisti. U drugom braku briljiraju kroz svoje duboke emocionalne veze. Nevjerovatno su empatične i pune razumijevanja, zbog čega se njihovi partneri osjećaju istinski viđenima i cjenjenima. Ribe su kreativne i maštovite, često u odnose ulivaju osjećaj magije i čuda. Oni unose osjećaj duhovne i emocionalne dubine u svoja partnerstva, ponovo rasplamsavajući romantične plamenove u svojim drugim brakovima.

 

(DEPO PORTAL/af).


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!