Teški trenuci za porodicu

Kćerka Dade Polumente hitno operisana, supruga Ivona podijelila: 'Živote moj, sjedim u praznoj sobi u bolnici...'

Showbizz25.10.23, 16:33h

Kćerka Dade Polumente hitno operisana, supruga Ivona podijelila: 'Živote moj, sjedim u praznoj sobi u bolnici...'
Podsjetimo, Dado sa suprugom Ivonom ima kćerke Aleu i Aliu, a iz veze sa Anamarijom Kikoš ima sina Dorijana

 

 

Dado Polumenta koji se spremao da objavi album pod nazivom "Alea", kako mu se i zove starija kćerka, obavijestio je sve dan prije promocije da istu otkazuje jer je kćerka morala na hitnu operaciju.


"Dragi naši ljudi, nažalost, zbog hitne Aleine operacije slijepog creva, prinuđeni smo da odložimo izlazak albuma i promociju koja je zakazana za sutra. O novom datumu izlaska albuma i datumu promocije ćemo vas blagovremeno obavijestiti. Hvala na razumijevanju", napisao je Polumenta.
 

"Živote moj, sjedim u praznoj sobi u bolnici, a ti na operacionom stolu. Otkucava ponoć i dan kada sam te prije 7 godina donijela na ovaj svijet. Eto, šta ti je život… Ti si naša najhrabrija djevojčica, naš pobjednik. Iz ovoga ćemo izaći još jači, a kako ti kažeš da si škorpija, a škorpije su opasne", napisala je pjevačeva supruga na društvenim mrežama, prenosi Grand.rs.
 

Podsjetimo, Dado sa suprugom Ivonom ima kćerke Aleu i Aliu, a iz veze sa Anamarijom Kikoš ima sina Dorijana.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!