kao lavica

Nakon Ivaniševićeve objave o bivšoj, moćnom porukom oglasila se njegova sadašnja supruga

Showbizz17.10.23, 13:19h

Nakon Ivaniševićeve objave o bivšoj, moćnom porukom oglasila se njegova sadašnja supruga
Nives Ivanišević status svog supruga Gorana podijelila na svojim društvenim mrežama, a oglasila se i u komentaru ispod njegove objave

 

 

Poprilična medijska prašina podigla se oko bivšeg tenisača Gorana Ivaniševića (52) i njegove bivše supruge Tatjane Dragović (45) nakon što je Ivanišević na društvenim mrežama javno obznanio da od svoje Dragović traži novac koji je zaradio prije i nakon braka. Nacional također donosi da je sud nakon njegovih tužbi protiv bivše supruge, ali i kćeri, Tatjani blokirao svu imovinu, prenosi Vecernji.hr


"Ovako... onoga trenutka kada sam se usudio potraživati novce koje sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T. D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova. Sad samo čekam tužbu koja bi trebala ustvrditi da je dotična T. D. osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda i još neki Grand slam, ali to još sud treba ustvrditi. Za sve upite i ostalo, javite se mojim odvjetnicima, gosp. Mandiću i gosp. Staniću  koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran", napisao je Ivanišević u poruci koju je objavio na društvenim mrežama, a javnu podršku odmah mu je uputila i supruga, radijska voditeljica Nives Ivanišević.


Ona je njegov status podijelila na svojim društvenim mrežama, a oglasila se i u komentaru ispod Goranove objave. "Pravda je spora, ali dostižna", poručila je Nives. 


S radijskom voditeljicom Ivanišević ima sina Olivera, a u bračnu luku uplovili su u tajnosti u prosincu 2017. godine. U rujnu iduće godine na svijet je stigao i njihov sin. Njihova ljubav planula je 2016. godine, a za nju se saznalo nakon što je Nives na svom Instagramu objavila zajedničke fotografije s dočeka Nove godine u Dohi.


(DEPO PORTAL/jk)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook