uživala u posjeti

Jelena Đoković s poznatim doktorom boravila u Sarajevu, počastili se burekom na Baščaršiji

Showbizz11.10.23, 12:09h

Jelena Đoković s poznatim doktorom boravila u Sarajevu, počastili se burekom na Baščaršiji
S njim je u Sarajevo stigla i Jelena Đoković koja je na čelu Fondacije Novaka Đokovića i organizirala niz projekcija filma u regiji te predavanja koja su uslijedila

 

Jelena Đoković stigla je u Sarajevo s doktorom Gaborom Mateom gdje je on održao predavanje, a prije kojeg su se počastili burekom na Baščaršiji.

 

Sinoć je u ispunjenoj sali BKC-a održano predavanje dr. Gabora Mate, nakon što je prije nekoliko dana prikazan i njegov dokumentarni film "Mudrost traume".

 

S njim je u Sarajevo stigla i Jelena Đoković koja je na čelu Fondacije Novaka Đokovića i organizirala niz projekcija filma u regiji te predavanja koja su uslijedila.

 

 

Đoković je na Instagramu podijelila snimak u kom se zajedno s doktorom javila s Baščaršije gdje su se počastili burekom.

 

- Došao sam skroz iz Kanade samo da bih probao burek -  našalio se dr. Mate prije nego je kazao kako mu je drago što je tu uzevši u obzir da mu je ovo drugi put da posjećuje Sarajevo.

 

(DEPO PORTAL/af)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 20

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još