SAMO NJU HTJELI

Lepa Brena pjevala na gay vjenčanju Hrvata i Srbina! Po nju i bend poslali privatni avion, a evo i koliko su joj platili

Showbizz09.10.23, 13:06h

Lepa Brena pjevala na gay vjenčanju Hrvata i Srbina! Po nju i bend poslali privatni avion, a evo i koliko su joj platili
Po Brenu i bend poslali su u Beograd privatni avion, a u Palma de Mallorci su boravili šest dana u hotelu u kojemu noćenje izvan sezone košta 500 eura. Prema informacijama iz izvora bliskih mladencima, oni su Breni prepustili izbor pjesama koje će otpjevati jer vole sve njene hitove

 

 

Dok traje pomama za koncertima Aleksandre Prijović u regionu, jedna drugačija pomama vladala je ovih dana za njenom svekrvom. Lepa Brena pjevala je na vjenčanju gay para na Mallorci, a taj angažman mladence je navodno koštao ukupno 50.000 eura.


Mladoženja iz Beograda, koji gradi karijeru na svjetskoj modnoj sceni, veliki je Brenin obožavatelj od malih nogu, piše Mondo. On i partner, arhitekt iz Hrvatske, vjenčanjem su okrunili desetogodišnju vezu, a nisu žalili novca ni truda da im na svadbenom slavlju pjeva Lepa Brena.


Balkanska zvijezda, koju je pratio njen bend, za nastup koji je trajao sat i po vremena dobila je 30.000 eura, a mladenci su potrošili još 20.000 eura za sve ostale troškove.


Naime, po Brenu i bend poslali su u Beograd privatni avion, a u Palma de Mallorci su boravili šest dana u hotelu u kojemu noćenje izvan sezone košta 500 eura. Prema informacijama iz izvora bliskih mladencima, oni su Breni prepustili izbor pjesama koje će otpjevati jer vole sve njene hitove.


Na svadbenom slavlju bili su članovi njihovih porodica i prijatelji iz cijelog svijeta, a za sve njih je bilo organizirano razgledavanje grada, kao i brojne druge aktivnosti.


Beogradski stilist je Lepu Brenu angažirao prije nekoliko mjeseci, a bio je spreman i pomaknuti vjenčanje ukoliko bi ona bila zauzeta na planirani datum. No, sve se poklopilo, Brena je oduševila mladence i njihove goste, a nakon nastupa nastavila se s njima zabavljati.

 

Fotografije sa svadbenog slavlja pogledajte ovdje.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!