VIDEO/ Čović ne krije zadovoljstvo

Napravili smo korak naprijed oko svih zakona... Ne može više nitko predstavljati samo sebe i iznositi stajališta u ime BiH!

Front25.09.23, 19:17h

Napravili smo korak naprijed oko svih zakona... Ne može više nitko predstavljati samo sebe i iznositi stajališta u ime BiH!
Želimo to urediti izmjenama zakona koje su već u proceduri u Parlamentu, na način da ga tako postavimo da više nitko ne može izlaziti samoinicijativno i iznositi stajališta u ime BiH. Privatno, naravno, to svatko može raditi – rekao je Čović

 

 


Nakon sastanka koalicijskih partnera na državnoj razini, predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović kazao je kako današnji sastanak protekao u izvrsnoj atmosferi te da je oko svakog zakona o kome se razgovaralo napravljen korak naprijed.


Na sastanku se razgovaralo se i o Ministarstvu vanjskih poslova BiH i nastupu predstavnika BiH u međunarodnim institucijama.


- Zadnji nastup je bio u Ujedinjenim narodima gdje jedan ili drugi bošnjački član Predsjedništva BiH izađe i predstavlja samo sebe i nikoga više, duboko vrijeđa institucije BiH i krši Dejtonski mirovni sporazum i sam Ustav BiH. Želimo to urediti izmjenama zakona koje su već pušten u proceduru u Parlamentu, na način da ga tako postavimo da više nitko ne može izlaziti samoinicijativno i iznositi stajališta u ime BiH. Privatno, naravno, to svatko može raditi – dodao je Čović.

 

 

(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još