OBJAVLJEN PRIJEDLOG

Općina Centar Sarajevo dodjeljuje stanove u zakup: Odabrane tri lokacije, pogledajte rang listu

Hronika18.09.23, 20:12h

Općina Centar Sarajevo dodjeljuje stanove u zakup: Odabrane tri lokacije, pogledajte rang listu
Na prijedlog rang liste može se podnijeti prigovor Komisiji za poslove iz stambene oblasti u roku od 8 dana od dana objavljivanja rang liste na oglasnoj ploči

 

 

Općina Centar Sarajevo je objavila prijedlog rang listi za dodjelu stanova u zakup na tri lokacije. Stanovi se nalaze u ulici Josipa Vancaša 18, Buka 1 i Pruščakova 5.


"Na osnovu člana 13. Odluke o zakupu stanova Općine Centar Sarajevo, Komisija za poslove iz stambene oblasti, Općinskog vijeća Općine Centar Sarajevo na 58. redovnoj sjednici održanoj 13.09.2023. godine utvrđuje prijedlog rang liste za dodjelu stana, utvrđenu prema mjerilima za utvrđivanje rang liste za davanje stana u zakup, koji su navedeni u članu 11. Odluke o zakupu stanova Općine Centar Sarajevo", naveli su.


Na prijedlog rang liste može se podnijeti prigovor Komisiji za poslove iz stambene oblasti u roku od 8 dana od dana objavljivanja rang liste na oglasnoj ploči.


U nastavku pogledajte rang liste:

 

opcina-centar-stanovi-zakup

 

(Akta.ba/DEPO PORTAL/ad/Foto:Ilustracija)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još