UCJENA PRIJE PREGOVORA ILI...

Ryanair odlazi sa još jednog bh. aerodroma: Zadnji let 6. novembra i onda kraj

Biznis Klub31.08.23, 09:59h

Ryanair odlazi sa još jednog bh. aerodroma: Zadnji let 6. novembra i onda kraj
I te kako se treba pitati jesu li ova otkazivanja ucjena prije pregovora za produžavanje linija, obzirom da ugovori sa Banjom Lukom ističu na proljeće

 

 


Ryanair više nema u prodaji letove iz Banje Luke za Berlin. Zadnji let je 6. novembra ove godine. Linija se operirala dva puta tjedno, javlja portal Zamaero.


Kompanija je otkazala i letove za Charleroi, zadnji let je 5.11. i ova linije se operirala dva puta tjedno. 


Ryanair nema u prodaji ni letove za Nuremberg, koji ima zadnji let također 5.11. I ova je linija također operirala dva puta tjedno. Putnici su obavješteni o otkazivanjima. 


Za razliku od Berlina i Nuremberga, Cherleroi će se vratiti sa operacijama 15.3. petkom i nedjeljom.


Ryanair će nastaviti operirati liniju za Gothenburg (2 puta tjedno), Memingen (2 puta), Stockholm ARN (2 puta tjedno) i Beč (2 puta tjedno). Ryanair je planirao povećati letove oko Nove godine za Beč, Memmingem i Nuremberg, no posljednja linija više nije u prodaji.


Iz Banje Luke Wizz Air je otkazao tri linije. To znači da će LCC ove zime imati 10 letova manje. 

 

I te kako se treba pitati jesu li ova otkazivanja ucjena prije pregovora za produžavanje linija, obzirom da ugovori sa Banjom Lukom ističu na proljeće.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!