Postao je viralan

Uginuo je Balltze, najpopularniji pas na internetu

Lifestyle20.08.23, 12:54h

Uginuo je Balltze, najpopularniji pas na internetu
Vijest je objavljena na Instagram stranici na kojoj su se objavljivale brojne njegove fotografije

 

 

- Nemojte biti tužni, sjetite se radosti koju je Balltze donio svijetu. Shiba Inu s okruglim, nasmijanim licem, povezao je sve. Pomogao je mnogim ljudima tokom pandemije i donio puno radosti, napisala je njegova vlasnica

 

Uginuo je Cheems Balltze, pas koji je postao internetski meme i nasmijavao mnoge.

 

Vijest je objavljena na Instagram stranici na kojoj su se objavljivale brojne njegove fotografije. Navode da je Balltze uginuo tokom operacije nakon koje je bilo planirano daljnje liječenje, ali nažalost nije izdržao.

 

- Nemojte biti tužni, sjetite se radosti koju je Balltze donio svijetu. Shiba Inu s okruglim, nasmijanim licem, povezao je sve. Pomogao je mnogim ljudima tokom pandemije i donio puno radosti, ali sad je njegova misija završena. Vjerujemo da sada slobodno trči i jede puno fine hrane sa svojim novim prijateljima. Uvijek će biti u mom srcu. Nadam se da će i dalje mnoge uveseljavati u viralnom svijetu, napisala je njegova vlasnica na Instagramu.

 

Zahvalila je i veterinarima koji su brinuli o psu i svima drugima koji su pomagali tokom njegovog liječenja.

 

- Svi ste bili velikodušni, vaša ljubav i podrška je bila bezuvjetna. Novac koji je ostao od donacija donirat ću udruženjima za životinje. Hvala svima, Balltze zna koliko ste ga svi voljeli, dodala je.

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!